![]() |
Małe combo na dhq i ded 170 RP
|
Haha niezle:D Nastepnym razem moze bedzie pamietal zeby energy ringa na start zakladac;)
|
Jakoś tak szybko :D
|
Fajny filmik ... tylko szkoda ze tak długo :<
|
Hahah nawet nie widziałem kiedy weszła,a już leżała xDDDDDD
|
HAHAHAHHAHHAA nie no bo po co utamke wrzucac :D |
hahaha lol2 gz pro <3
|
tak tak wy byscie to ogarneli ; ) jakie bylo prawdopodobienstwo ze sie tak zlozy ? 1 na 10? na ani jest 6 demow a 110 palki przechodza... to dlaczego akurat tutaj 170 palek mial by pasc na kombo ? poprostu nie fart i brak x raya a nie brak ogarniecia..
|
I bardzo dobrze cipsoft zrobił zmieniając miejsce dhq- nie można używać x-raya. Quest będzie trochę trudniejszy i droższy:p
A co do filmu ja bym na e-ringu wchodzil na jej miejscu B) |
Cytuj:
|
Jak gralem dobre pare lat w tibie i ogladalem naprawde paredziesiat recow lub camow z dhq i nie widzalem zeby ktos na bule odrazu siadl a co lepsza nigdy nie slyszalem o propozycji e ring/utamo w zadnym temacie gdzie wychodzil dhq , a jak raz koles padl to nagle wszyscy by zalozyli e ringi , prosze was . Nie powtarzajac tego co powiedzal kolega up .
@down Troche teorii , zeby dojsc do w miare bezpiecznego miejsca w roomie musisz przejsc ok. 10 sqm w prawo . Biorac pod uwage ze nie dostaniesz buly za 1,7k (tak jak na filmie) to jeszcze liczcie sie z tym co powiedzal xevez Jeden paraliz = smierc z powodu braku many (czym sie bedziesz leczyc bez many spiritami po 500 , uhami po 200 czy strongami po 300) a nawet jesli to ze nie dostaniesz paraliza co jest praktycznie nie mozliwe przy 6sciu banshie , padniesz od tego , ze albo cos cie przy blokuje lub poprostu nie dobiegniesz . Jezeli dostaniesz bule 1,7k to i tak padniesz . Basta , a ty jak nie znasz sie to sie nie odzywaj mlotku. |
up@
chyba napisal ze wchodzil jak juz sie ustawi to zdejmie ringa nieee? jesztesz sajebiszty! |
19:01 You lose 240 hitpoints due to an attack by a demon.
19:01 You lose 56 mana. 19:01 You lose 126 hitpoints due to an attack by a banshee. 19:01 You lose 163 hitpoints due to an attack by a demon. 19:01 You lose 239 hitpoints due to an attack by a demon. 19:01 You lose 278 hitpoints due to an attack by a demon. 19:01 You lose 199 hitpoints due to an attack by a demon. 19:01 You lose 332 hitpoints due to an attack by a demon. 19:01 You lose 49 hitpoints due to an attack by a banshee. 19:01 You are poisoned. 19:01 You lose 24 hitpoints due to an attack by a banshee. 19:01 You are poisoned. 19:01 You lose 94 hitpoints due to an attack by a demon. 19:01 You are dead. 19:01 You were downgraded from Level 170 to Level 169. AKPOAKAOPKAOPAKAPOKOA |
Cytuj:
koles dostanie paralize, zanim uzyje tej jebanej exury czy ki chuj zejdzie mu cala mana i lezy... |
Jakoś widziałem pare DHQ niższymi levelami. Ludzie wchodzili na ringu, dostawali paraliż i spokojnie dawali rade. A do przejścia jest nie 10 sqm tylko 5 czy 6, a to jest znaczna różnica w takiej sytuacji. Poza tym przesunięcie miejsca DHQ jest dobrym rozwiązaniem na dzisiejsze czasy mimo, że nie lubię zmian w fundamentalnych rzeczach znajdujących się w tibii.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Trzymajcie mnie , wez pomysl trzezwo jaka jest szansa ze padniesz na bule a jaka jest na to ze przezyjesz z e ringiem , przypomniam ze brak many = zgon . (tak wiem ze chodzi o dojscie.) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ten temat miał na celu pokazanie 'niefarta'. Czegoś 'przypadkowego'.
A tutaj takie teorie/teksty, jakbyście mówili o czymś, co dzieje się w każdym przypadku. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |