![]() |
[Furora] Taifun Devilry dead!
http://turboshare.eu/files/4997949/Furroafajt.cam.html
Jan 07 2009, 13:23:51 CET Killed at Level 272 by Creuex and by Kryhu'Drut Akurat Taifun pada w ostatnich minutach filmu, a wczesniej mała wojenka ale warto zobaczyć. Cytuj:
http://turboshare.eu/files/3598974/201ek.cam.html Jan 07 2009, 12:55:55 CET Killed at Level 202 by Betii spagetti and by Creuex |
To moja fucha bylo wrzucanie filmow ;< precz wredna buko
Ale fajna akcja dempah ostro ich kara ;D @Lexii Jakby mieli lepsze chary to by wygrali.. tak to moga sobie sneaki robic i ich wkurzac, a wychodzi im to wzorowo ;) |
BUKA ;o hehe
@ nice film Ma ktoś wyraźną przewagę ? |
wbiec w 2 kratkowe przejscie bez jakichkolwiek zahamowan..
|
Cytuj:
@film orzi _/ |
Ogarnięty ten Betii, a Taifun nie :p
|
Haha Taifun przyrashował i wgryzł się w glebę. Za błędy się płaci... za głupotę również. Może następnym razem ruszy baniakiem zanim się wpierdoli miedzy nieogarów Dempaha xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ten dempah stosuje takie niby banalne tricki, ktore kazdy zna, ale jak widac skuteczne i wychodzi mi tu jednak lepiej niz innym :P. No a taifun to ja nie wiem co on myslal :D. Ale wedlug mnie ze strony koalicji na duza pochwale zasluguje Rodine, ktory zdobyl juz mase fragow, nie padajac przy tym ani razu. Zawsze biega z przodu ale nigdy nie posuwa sie ten krok za daleko. W dodatku niby wojna a odstawil niezle pg, a dr nie potrafilo go przy tym ani razu zabic.
|
Cytuj:
Chodzi mi o porownywanie brsow do nas, twoje pojecia o tibi jest olsniewajace xd Btw sredni lvl w tej gildi wynosi 115, ty jak cos pierdolniesz to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac |
Cytuj:
Średni poziom w której gildii? Masz na myśli Arkangels? No cóż, od wojny minęło 4-5 miesiące. Po prostu mało wiesz, jesteś kretynem, i zabierz się za naukę wreszcie, boś na dodatek żałosny. :| |
Dempah mimo ewidentnego bota na odliczanie m walla ma zajebiste pvp :P
Brecht jak ludzie myślą że ma bota do rzucania m walla. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wasza rozmowa jest godna pochwały przedszkolaka. Jeśli lubicie obydwoje pisać takie pierdoły to róbcie to na pm. Jeśli myślicie, że kogoś to interesuje to jesteście w błędzie. Przypominam, że jest to dział z filmami, a nie z opowiadaniami o brazylijczykach i tym podobnych.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |