![]() |
Hehe, spoko ss'y :D . Ja niestety żadnej plagi nie spotkałem :( .
|
Nice, kurna, tez jetsem z AUrea i nie widzialem jeszcze :/
Severon->41 lvl knight->76/72->AuReA RoX |
|
Heh...Pomyslcie, co byloby, gdyby zamiast tych wszystkich ratow dac np zerki albo lidery :P To bylaby masakra...A teraz cipowie sie bawia w atak potworkow z gory listy...Beda pewnie raty, skunksy, borsuki a potem walna jakies orki czy inne minosy :/
|
Przeżyłeś. Jak tak to you my hero :) A tak wogule to gratz
|
spoko ss-y ja nie wiem jak wklejac ale sie dowiem i jak co to tez wkleje a tak wogle to chcialbym taka plage miec na roku i tylko dla mnie ;)
|
Takie najazdy powiny być na rooku a nie na mainie :)
|
na r00ku tez sa ;) wczoraj po 20 byl XD
i po walce cos zabawnego B) http://img87.exs.cx/img87/7913/uo00010lq.jpg nie maja gdzie tych ratow robic? ;-) |
Hehe nie wiedziałem ze raty mają pacc :p
|
Cytuj:
|
Spoko ss-y
zajefajne te ss-y kto wie moze nie dlugo bedzie plaga snake??
|
w Thais powinni zrobic plage snake'ow :D :D fajnie by bylo :D :D bo wiecej ex. sie zarobi :]
|
LoL fajnie :D. Tez gram na Aurerze-->Sir Jooze-->20 knight ale jeszcze najazdu zadnego nie spotkalem :(
|
niech na xanterze zrobia najazd na carlin najlepiej minoskuw albo orków
|
ale evil :D
:berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
hyhy Raty jednak ROX :D
|
Hehe ostra plaga, ciekawe skad to sie bierze, ja jeszcze nigdy nie spotkalem się :D
|
hehehe fajne :D ss'y ja kiedys widzialem atak ratow na thais i nawet widzialem atak orkow 8o co tam sie dzialo szkoda ze zdjec nie zrobilem :(
pozdrawiam :flaga_pl: |
Spoko najazd :D Exp mierny ale zabawa spora
Ja jeszcze na żadną plagę nie natrafiłem... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:16. |