Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Problem z Rashidem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=203498)

lukas1225 09-01-2009 18:23

Problem z Rashidem

A wiec tak na forum był już temat o tym, ale nie było tam odpowiedzi która, by pomogła. Chodzi mi o misje z Piątku, gdy rozmawiałem z uzgorem powiedzałem o jedno NO za mało, npc zabrał iron ore a nic nie dał. Pisałem ponownie do uzgora hi>> crimson sword >> forge, ale on nic nie odpowiadal poszlem do rashida, on tez nic nie odpowiadał , czy to jest bug? czy jednak można to jakos przejść. Prosze o pomoc potrzebuje rashida xD

Mat3usz 09-01-2009 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lukas1225 (Post 2415507)
A wiec tak na forum był już temat o tym, ale nie było tam odpowiedzi która, by pomogła. Chodzi mi o misje z Piątku, gdy rozmawiałem z uzgorem powiedzałem o jedno NO za mało, npc zabrał iron ore a nic nie dał. Pisałem ponownie do uzgora hi>> crimson sword >> forge, ale on nic nie odpowiadal poszlem do rashida, on tez nic nie odpowiadał , czy to jest bug? czy jednak można to jakos przejść. Prosze o pomoc potrzebuje rashida xD

Ja w ten poniedziałek zaczołem rashida i mi wszystko normalnie działalo, niedługo skoncze, dzisiaj takze robiłem tego questa i tez napoczatek cos pokreciłem, jednak nie zabrał mi iron ore i zaczełem jeszcze raz rozmowe, nie wiem moze sprobuj znalesc nowe 3x iron ore i sporobuj jeszcze raz, tylko spiesz sie bo jak nie zrobisz to tydzien bedziesz czekał :D

lukas1225 09-01-2009 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat3usz (Post 2415557)
Ja w ten poniedziałek zaczołem rashida i mi wszystko normalnie działalo, niedługo skoncze, dzisiaj takze robiłem tego questa i tez napoczatek cos pokreciłem, jednak nie zabrał mi iron ore i zaczełem jeszcze raz rozmowe, nie wiem moze sprobuj znalesc nowe 3x iron ore i sporobuj jeszcze raz, tylko spiesz sie bo jak nie zrobisz to tydzien bedziesz czekał :D

kupilem nowe iron ore ale npc wogole nic mi nie odpisuje prosze o pomoc

redloheb 09-01-2009 20:30

to może idz do rashida i powiedz "Hi>mission>on ci odpisuje, że nie skożczyłeś piątkowej a ty wtedy idziesz do uzgoda. A może nie miałeś przy sobie 250 gp ?

lukas1225 09-01-2009 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez redloheb (Post 2415709)
to może idz do rashida i powiedz "Hi>mission>on ci odpisuje, że nie skożczyłeś piątkowej a ty wtedy idziesz do uzgoda. A może nie miałeś przy sobie 250 gp ?

probowałem już wiele razy kupilem znów 3 iron ore ale zaden npc nic nie odpisuje

Mat3usz 09-01-2009 21:37

No to masz chyba po rashidzie :( W tibi wiele jest questw ktorych nie mozna wykonac jak np. źle coś napiszesz.
pzdr

rekin44 06-10-2009 14:58

mam ten sam problem o jedno no za mało napisałem i teraz też nie mogę dokończyć rashida 2 crismond sworda nie da sie kupić a rashid nie odpowiada jak próbuje jeszcze raz misje zacząćX(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00.