![]() |
Exit
Po jakim czasie moja postać się wyloguje jeżeli ja dalem exit'a lub mam kicka i postać bedzie walić jakis potwór ?
|
15 minut <znaki>
|
Gówno prawda. Zawsze wywala po 1 minucie
|
Jeżeli potwór będzie Cię ciągle bił to sie nie wylogujesz, a jeśli Cię tylko zobaczył i się ukryłeś w PZ itp. to po 1minucie
|
up
i po chuj pierdolisz glupoty topic nawet jak cie potwór bije to Cie wyloguje |
Jezeli mam pzeta 15 minut i dam exita to mnie nie wyloguje zapewne xd?
|
Jeśli ma się pz ubije się pk np. To wyłączasz tibie i po 15 min Ci się postać wylogowuje. Jeśli jesteś w pz np w dp to jak miną Ci te 2 miecze (pz) od razu postać zostaje wylogowana.
|
Więc zbierzmy to do kupy w jednym poście.
- Jeśli jesteś w bezpiecznym miejscu to postać wyloguje zaraz po zniknięciu trybu battle, jeśli tryb jest wyłączony postać wyloguje się wraz z wyłączeniem tibii. - Jeśli masz tryb battle i nie jesteś w bezpiecznym miejscu/bije cię potwór postać zostanie wylogowana po okresie 1 minuty chyba, że wcześniej straci całe hp + ewentualnie mane na mana shieldzie. - Jeśli zabiłeś kogoś postać zostanie wylogowana po upływie czasu pozostałego do zniknięcia trybu battle (maksymalnie 15minut) jeśli są spełnione warunki z pierwszego punktu tj. nie biją Cię potwory, nie jesteś zatruty itp. Jeśli jesteś zatruty (ogień i energia nie wchodzą w grę bo trwają za krótko) to postać mimo trybu battle wyloguje się po jednej minucie. Logując się potem do gry cały czas będziemy zatruci od tego samego momentu w którym postać się wylogowała. |
OMG.
Jeśli zabiłeś kogoś to po 15 minutach. Jeśli nikogo nie zabiłeś, niemasz mieczy to odrazu. Jeśli masz miecze obojętnie gdzie jesteś da loga po 1 minucie, nie ważne czy miecze znikną czy nie. Może cię bić nawet potwór w momencie dawania x loga, po minucie tak czy siak da loga, nawet jeśli będą cię pekować. |
Thx za wypowiedz.
Żeby nie zakladać nowego tematu ile gnije ciało gracza ? Tzn gnije do takiego stanu, zeby sie dało się już go otworzyć ? |
Około 30 minut.
|
Heh.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
<Sparalizowany>
Cytuj:
Temat do zamkniecia ,dostane potwierdzienie autora tematu?B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |