![]() |
Ten sam dylemat
Mam dylemat każdego- kim grać aktualnie posiadam sorca 19lev z 13 mlev. I zastanawiam się nad palladynem. Chciałbym w miarę dobrze zarabiać. Zamierzam kupić PACC za ok. 3 miechy.
Sorcer będzie zrookowany. Co mi radzicie? |
Jeżeli chcesz w "miarę" dobrze zarabiać to proponowałbym Ci knighta, wg mnie to najlepszy moneymaker. No cóż sorcem i druidem się gra najtrudniej bez pacca. Graj tą postacią, która Ci się najbardziej podoba. Pall potrzebuję trochę kasy na ss'y/speary. Więc podsumowując:
Knight-Nawet dobry bez pacca, najlepszy moneymaker (oczywiście trzeba robić lootbagi) Sorc/Druid- Na początku może jest łatwo bez pacca ale później już nie jest tak wesoło. Pall-Chyba najlepsza postać do grania bez pacca ale wiadomo potrzeba trochę włożyć w niej GP. Ale wnioskuję, że narazie nie jesteś zbyt bogaty więc pozostań przy sorcu, lub zrób knighta i zbieraj nim kaske. |
Ludzie!
Odpowiedzcie pls |
Palem na początku zbytnio nie zarobisz. Ja bym grał sorcem.
|
Cytuj:
|
Jak umiesz grać magiem to NIGDY nie będziesz miał wastel więc rly, przestańcie może pieprzyć o "waste sorcem/drutem all de tajm"
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja polecam tylko i wyłącznie pala (którego Cipsoft stuningował niestety nadto). Knightem, sorcem ani drutem nie pobiegasz po PoHu czy BB island zbierając masę cennych przedmiotów za śmiesznie niską cenę... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najlepiej jak bys wbil z 40 lvla pallkiem 80 skille na faccu i kup pacca
@down2 moj blad a jak cos mam 81/68 skilla |
graj palkiem
Jeśli chcesz dobrze zarabiać,polecam kinaB).No ale kiedyś grałem pallem i z huntu,na PoH(miałem 29 lv)wynosiłem po 3-4k:)
|
@2xUP
Jak wbijesz pallem 80/80 to Ci kupię dozywotni PACC. xxUP 15gp za royal speara ? Dla l lvli to dużo a w ogóle trzeba też uzbierać troche ss'ów na skillowanie bo nie pójdziesz jak ty to stwierdziłeś zarabiać pallem kase. A łażenie na gobliny i zbieranie z nich kamyków to pozostawię bez komentarza. |
@up
Nie rzucaj tak szybko obietnic bo co to za problem usiąść i wbić te 80 dista, a potem trenować sobie sworda czy tam axe aż sheilding wzrośnie do 80. A założe się, że jakby ktoś Ci to udowodnij nie kupił byś mu tego pacca. Więc polecam spokój ;) Jeśli chcesz zarabiać graj .... nie graj. Zarobisz cenny czas. A jeśli już chcesz grać to leć pallkiem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |