![]() |
Cytaty Tibia.pl
Nie wiem co jest pięć, ale wysłałem już dużo cytatów i wątpię czy doszły bo:
http://img72.imageshack.us/img72/1546/cytatynf8.png Przepraszam za to białe pole /\... Dwa pytania, czy moje cytaty dochodzą (e-mail [email protected])? Drugie, jeśli nie dochodzą, to jak mogę naprawić to "undefined"?... |
1. Może Twoje cytaty doszły ale osoba z supportu zajmująca się nimi nie akceptuje ich na stronę;
2. Może źle przepisujesz kod, bo np. w tym przypadku, który podałeś na screenie wydaje mi się, że ostatni znak to cyfra "1"; 3. Spróbuj inną przeglądarką (polecam Firefox'a lub Operę), może IE źle przetwarza jakiś skrypt. |
Sprawdziłam i dochodzą.
Oczekujących cytatów jest "troche" duzo, wiec cierpliwosci ;) Btw poprawcie nazwe tematu...:confused: |
Napewno dochodzą? Wysyłałem dużo, jeszcze przed świętami, przed sylwkiem napewno, i myślę, że są bardziej śmieszne niż np.
Cytuj:
Owszem, niektóre mogą być nie śmieszne bo myślałem, że te gorsze jak mają dużo na minusie to się je poprostu usuwa... ale jednak nie, to zależy od humoru tych, co akceptują te żałosne niektóre. Wiele zaakceptowanych się też powtarza. To tyle z mojej strony, nie ukrywam że liczę na wyczerpującą wypowiedź (jak się da ;-)) |
Czemu tak rzadko dochodzą te cytaty? Przecież każdego dnia dochodzi ich sporo...
|
moze dlatego ze sa denne?
przy okazji Gage Sephy [13]: kurwa znowu padlem Neithan Harvest [11]: na czym? Gage Sephy [13]: chuj wie jakis bocian drewniany Gage Sephy [13]: Died at Level 14 by a wyvern. XXX [27]: ej wes zawolaj gma i powiec ze kupilem domek i mam wszendzie pz i nie moge robic tam run |
Cytuj:
@Master of Puppets Jeśli chcesz dodać swój cytat na t.pl to masz od tego stosowny formularz, pisanie ich tutaj nie ma najmniejszego sensu. Lecz jeśli masz wysłać te, co tutaj napisałeś, to daj sobie spokój... Ułatwisz niektórym pracę. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30. |