![]() |
Problem Moroxs
Witam.
Mam bardzo poważny problem z lagami od ponad pól roku. Przed incydentem, którego powodu nie znam gra mi śmigała aż milo, aż pewnego dnia zaczęło mi lagowac i dupa. Gram na serwerze Guardia. Próbowałem: -format -zmiana Internetu -zmiana dysku twardego -przeinstalowanie tibi -ustawienie wyższego priorytetu -gra na laptopie -wyłączenie wszystkich innym programów Proszę o wskazówki, co jeszcze mogę z tym problemem zrobić. Nie mam żadnej koncepcji. Pomoc mile widziane. Czytałem forum i nic nie znalzlem. Używałem opcji SZUKAJ i nic :/ Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam. |
Wtf?
Moze server przepelniony/spamu duzo/h lvl z UGH biegaja i T Ringiem (O ile wiem to powoduje lagi:()...
|
Probowales sie skontaktowac z dostawca internetu? Mozliwe, ze cos na to poradzi.
|
Zpinguj adres serwera, podaj jaki masz internet (Nazwe, typ itp)
|
O co chodzi z tym zpingowaniem servera mam internet z multimedi 1mb
|
Skoro masz neta z Multimedii to zajrzyj tu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=153230 W tym temacie ludziska gadaja o swoich problemach zwiazanych z MM mysle, ze czegos sie tam dowiesz. |
Czytałem topic juz tam :P
|
A napisales tam o swoim problemie? Jesli nie to napisz, zaglada tam duzo ludzi ktorzy maja/mieli podobne problemy wiec moze ci cos poradza.
|
Cytuj:
|
z przyjemnoscia tylko ze moja zasrane osiedle ma podpisane z multimedia costam i tylko od nich moge brac neta ;( tak bym juz dawno zmienil
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |