![]() |
czy nosic aol
gram na morganie (pvp) eq DSM (45k) crus helmet (6k) golden legs (60k) demon shield (33k) boh (33k) ornamented axe (15k) platinum ammy (4k)
cany podalem byscie byli orientowani za ile co warte na servie nosic aol? 57 eK |
Jeżeli ceny które podałeś są takie naprawdę, ja bym nosił.
|
Cytuj:
- padasz rzadko- możesz kupic - padasz dosyc często- możesz nie kupowac. |
Radzej Ci kupić , pamiętaj mogą ci spaść 2 rzeczy lub więcej . Poza tym dolicz że bp ci spadnie , poty + ringi itd .
Morgana dość hmm.. wojenny server , lepiej kup :p |
Kup aola....
|
Cytuj:
Ja bym nie kupował. Jest szansa, że zleci ci tylko bp. |
jest też szansa że spadnie mu wszystko... kup aola B)
btw. golden legsy 60k?! lol... ;/ zazwyczaj denerwuje mnie jak widze że ktoś pisze gdy coś wypadnie z bossa "rare umarło", ale teraz sam powiem że tibia powoli to ots... jeszcze kilka update temu g legi były dosyć sporo warte a teraz?... |
Moim zdaniem kup jeżeli często zaliczasz dedy.....
|
Cytuj:
No płacz i B0000L ! Cytuj:
Ale to ty masz sie cieszyć grą. Więc musisz odpowiedzieć sobie na bardzo ważne pytanie. Co chcem w ż..... ops to nie to A więc Jak masz hajs? to kup. Ale Blessy (nawet te 4 na facc) są lepsza inwestycją (choć może nie na ten lvl ;p) |
zaloz k legi i nie kupuj aola
|
Cytuj:
|
zdecydowanie Aol z takim eq... sam na tym lvlu co ty, miałem już podobne eq i nosiłem ;p
|
Cytuj:
hehe niskie??:> hehe to jest zadziwiająco śmieszne :) ale wypadnie tobie na tym co naprawdę jest dużo warte :D już nie raz tak miałem hehe :D małe prawdopodobieństwo a jednak na 3 razy które padłem :) 3 razy wyleciała mi najbardziej warta dla mnie rzecz :) |
Cytuj:
Signed |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |