![]() |
Ktory swiat non-pvp najbardziej przystepny?
Po kilku latach przerwy zamiarzam znow wrocic do Tibii, po prostu, zeby czasem sie odstresowac :) Gralem kiedys na Elysii, ale teraz chcialbym sprobowac sil na non-pvp (mniej nerwowa gra). Mialem stycznosc tylko z jednym serwerem non-pvp, czyli Celesta (znajomy ma tam 123 lvl EK) - generalnie syf i blokowanie (Recon). Chcialbym, zebyscie pomogli mi wybrac, ktory swiat jest najbardziej przystepny.
1. Astera 2. Calmera 3. Candia 4. Celesta 5. Guardia 6. Harmonia 7. Honera 8. Luminera 9. Menera 10. Nerana 11. Pacera 12. Refugia 13. Secura 14. Unitera Ktory swiat Twoim zdaniem jest bardziej przystepny niz inne, oraz dlaczego? |
Nie wiem który Ci polecić ale nie wybieraj Secury.
Kolejki, nooby i inny shit. Nie polecam |
Nie polecam Nerany same trapery/boty - więcej niż na innych serverach.
|
Skreśl Refugię. Powód? Patrz wyżej.
|
Powiem ci tak: nie graj na Securze ponieważ są tam ogromne kolejki (powyżej 150). Na Guardii i Celeście tak samo...
|
Candia odpada. Powód?
Jeśli nie jesteś w "towarzystwie" nie poexpisz np na hydrach, bo zaraz ci "lepsi" cię wyczają, wpadną w 5 osób i czesc. Mówisz, że na non pvp spokojnie się gra? Mnie te nooby z noob pvp tak denerwują, że 281483 razy wolę pvp. |
Zapraszamy na isare :p
|
Cytuj:
|
omijaj Guardie :)
|
Cytuję siebie:
Cytuj:
| LOL Jeśli chcesz grać na non-pvp, to i tak nie znajdziesz idealnego. |
Osobiście Gram na Securze, ale myśle że najlepszym światem dla Ciebie bedzie MENERA. Dość wysokie ceny itemow mało noobków. Fajnie mi sie tam grało tyle Powiem:)
|
Odp: ŻADEN
Dlaczego? Na wszystkich non-pvp jest syf, noobki, trapy, boty, idioci itp itd. Jedyna różnica, że na amerykańskich non-pvp gra min. mniej Polaków (na niemieckich lepsze połączenie z netem) Możesz grać na takim, owszem, ale musisz sobie poradzić... |
Zapraszamy na nerane! Recon się tobą zaopiekuje!
|
Z tych co znam zdecydowanie Guadria NIgdy Celesta noobow wiecej niz na innych swiatach razem wzietych xd
|
Cytuj:
@topic Zdecydowanie Celesta / Harmonia - małe kolejki, słaba akytwność botów, trapy dość częste.. |
najlepiej w ogole nie graj w tibie
|
A ja nawet polecam Pacere
|
Cytuj:
|
Polecam Unitere, itemki mają średnią cenę, małe kolejki, za to często trapują :/ Luminery nie polecam, gram na niej ale mam dość jej, dzisiaj o 14:00 już była kolejka 30 osób a kolega na gg mówił że na Uniterze 0 kolejek, na Luminerze mała cena itemków, dużo trapów, wioska noobów (w carlin non stop masz "free items please")
|
Pytania jak w temacie nie mają sensu, bo co człowiek to opinia wiec nic ci to nie da.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |