Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Lord Razel (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=203780)

Mat3usz 12-01-2009 19:16

Lord Razel

Witam
Na świecie Amera został schakowany kolejny h lvl :(:(
Miał 112 lvl teraz ma 1 lvl, w gre włożył dużo pracy i wszystko poszło na marne, co zrobić z hakerami X( Przez których dużo czasu może się zmarnować. Współczuje mu, bo taki lvl w tydzien się nie nabija.
Na tibia.com mozna zobaczyc ile razu musiał zostac zabity Lord Razel aby mieć 1 lvl

Mallice 12-01-2009 19:31

A co nas to obchodzi o_O?
Przynajmniej raz na tydzien jeden h lvl traci swojego chara.. Normalka jezy...
Pewnie to był następny frajer sciągający ,,Free NG botki" a po 2 dniach hack.

Crenton 12-01-2009 20:18

No i na chuj ten temat?
112 lvl to już nie jest high lvl.
Ludzie takie levele wbijają w 2 miechy.
I KURWA CO NAS OBCHODZI JAKIS LORD RAZIEL?

Barxoro 12-01-2009 20:49

Tylko noobów Hakuja i tylko z ich winy;] Wiec Pozdro dla tego Szczyla aka Nooba. Niech nie wbija w podejrzane linki. Elo

Erhion 12-01-2009 20:58

Życia nie macie czy co? Jezu.

Avidek 12-01-2009 21:12

Cytuj:

Na świecie Amera został schakowany kolejny h lvl
Wiesz jaki bylby spam gdyby dla kazdego shackowanego zakldac temat?
Swoja droga malo mnie to obchodzi.

Cytuj:

Miał 112 lvl teraz ma 1 lvl, w gre włożył dużo pracy i wszystko poszło na marne
Skoro zostal shackowany, to niekoniecznie musial wkladac w to duzo pracy. Hacka od tak sie nie dorobisz, przynajmniej nie w Tibii.

Cytuj:

co zrobić z hakerami Przez których dużo czasu może się zmarnować.
Czas i naklad pracy (o kasie nie wspominajac), ktory mozna stracic przez hackera moze byc duzo wiekszy niz czas i praca potrzebna na wbicie setnego czy nawet dwusetnego lvla.

Cytuj:

Współczuje mu, bo taki lvl w tydzien się nie nabija.
Ty chyba masz naprawde wspaniale i beztroskie zycie skoro nie masz sie o co martwic. Setny lvl mozna nabic w czasie miesiaca moze dwoch.

Cytuj:

Na tibia.com mozna zobaczyc ile razu musiał zostac zabity Lord Razel aby mieć 1 lvl
Dzieki za informacje, napewno zaraz tam zajrze.

#edit

@down

Nie bralem po uwage zabicie 150 (czy jaki to by musial byc) lvla przez 10 na pvp-enfo bo jest to dosc wyjatkowy przypadek.

Eura 12-01-2009 21:24

W sumie 100 level w miesiac... hm, dziwne, ostatnio ziomek w niecałe 24 godziny wbił 230 więc... ;d

topic@
żal mi go, naprawdę ;\
ale cóż, jednego zjeba-tibijczyka mniej ^^

Erhion 12-01-2009 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eura (Post 2419785)
hm, dziwne, ostatnio ziomek w niecałe 24 godziny wbił 230 więc... ;d

Dragi to zło.

reasonTHC 12-01-2009 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eura (Post 2419785)
W sumie 100 level w miesiac... hm, dziwne, ostatnio ziomek w niecałe 24 godziny wbił 230 więc... ;d

topic@
żal mi go, naprawdę ;\
ale cóż, jednego zjeba-tibijczyka mniej ^^

ja tez grałem na tym otsie, co co sie super raty bije po 20 mln expa daja

Wertyk 13-01-2009 08:00

hacka sie tak od nie dostaje,dostaje sie albo jest sie noobem(dolacza do gildii na stronach co wysylaja do kogos twoje passy itp.) albo jest sie botterem(sciaga sie niewiadomo jakie boty) ;--))

Amera 30-01-2009 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat3usz (Post 2419513)
Witam
Na świecie Amera został schakowany kolejny h lvl :(:(
Miał 112 lvl teraz ma 1 lvl, w gre włożył dużo pracy i wszystko poszło na marne, co zrobić z hakerami X( Przez których dużo czasu może się zmarnować. Współczuje mu, bo taki lvl w tydzien się nie nabija.

Jak cos to mialem lvl 114 lvl :P, i zostalem shackowany przez przeciwna gildie z ktora aktualnie mamy wojnę, a nie tak jak pisze wyzej przez jakies NG czy inne scierwa. Mozesz mi podac swoj nick na amerze 'Mat3usz'? Jesli masz chara. :D

hansik60 30-01-2009 20:53

Koleś się zrokował dlatego bo brat mu kazał

Amera 30-01-2009 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hansik60 (Post 2443678)
Koleś się zrokował dlatego bo brat mu kazał

'WeŚ iĆ' na candie z uhow peczyc :D

PogromcaAmera 30-01-2009 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wertyk (Post 2420050)
hacka sie tak od nie dostaje,dostaje sie albo jest sie noobem(dolacza do gildii na stronach co wysylaja do kogos twoje passy itp.) albo jest sie botterem(sciaga sie niewiadomo jakie boty) ;--))

Nie koniecznie, czasami wystarczy ze w bloku jest LAN i nie ma problemu z schakowaniem calego bloku.

PS:Mat3usz dlaczego bierzesz bez pozwolenia zdjecia moich awansów z innej strony ( WIESZ DOBRZE O CO CHODZI ) X(X(

A co do hacka, bywa :(

Leon'ek 30-01-2009 23:29

Z Czego masz neta ? Bo tak z wyprzedzeniem się pytam czy jak mam ruter od Neo moge miec ten sam problem ?

asto1234 31-01-2009 00:56

a kim Ty jestes w ogóle koles?! Lord Razel to ważna osoba, nie wazne czy ma high lvl czy nie ,ale był jedną z ważniejszych osób na serverze, kto go zhackował to nie podaruje mu.. niech sie lepiej przyzna,a Ty Mateusz powiedz lepiej kim jestes i skad wiesz ze go zhackowali X( . Lord Razel nigdy nie upadnie, bo On sie nigdy nie poddawał i sie nie podda. Tyle co moge powiedzieć na jego temat, po prostu legenda, która nigdy sie nie poddaje...

Amera 31-01-2009 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asto1234 (Post 2444177)
a kim Ty jestes w ogóle koles?! Lord Razel to ważna osoba, nie wazne czy ma high lvl czy nie ,ale był jedną z ważniejszych osób na serverze, kto go zhackował to nie podaruje mu.. niech sie lepiej przyzna,a Ty Mateusz powiedz lepiej kim jestes i skad wiesz ze go zhackowali X( . Lord Razel nigdy nie upadnie, bo On sie nigdy nie poddawał i sie nie podda. Tyle co moge powiedzieć na jego temat, po prostu legenda, która nigdy sie nie poddaje...

Lol

Troche przesadzasz Slawek <3

PogromcaAmera 31-01-2009 01:06

asto kim kolwiek jest ten zlodziej zdjec( czyt. Mateusz ) mysle ze sa 3 opcje

1 Gra na amerze ma wysoki lvl wiec sie dowiedzial i chcial zablysnac na forum
2 Schakowal Razela X(X(X(X(
3 Jakis 15lvl co wola free itens i zobaczyl jak go zabilali ( z tego co sprawdzalem na tibia.com kiedys, to bylo bardzo duzo dedow

Ale ciekawe dlaczego nic nie odpisuje, napisalem mu priv wiadomoscw sprawie publikacji moich zdjec

pozdro dla graczy z Amery:)

Amera 31-01-2009 01:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PogromcaAmera (Post 2444188)
asto kim kolwiek jest ten zlodziej zdjec( czyt. Mateusz ) mysle ze sa 3 opcje

1 Gra na amerze ma wysoki lvl wiec sie dowiedzial i chcial zablysnac na forum
2 Schakowal Razela X(X(X(X(
3 Jakis 15lvl co wola free itens i zobaczyl jak go zabilali ( z tego co sprawdzalem na tibia.com kiedys, to bylo bardzo duzo dedow

Ale ciekawe dlaczego nic nie odpisuje, napisalem mu priv wiadomoscw sprawie publikacji moich zdjec

pozdro dla graczy z Amery:)

Na pewno nie gra na amerze, a jesli gra to nie ma wiekszego niz 50... powyzej 50 nie wyrazaja sie o mnie tak ladnie, no chyba ze kumple.

PogromcaAmera 31-01-2009 02:19

No to chyba tak jest :)A mam pytanko... będziesz jeszcze grał w tibie czy koniec??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52.