![]() |
Mam pytanie...
Witam.
Mam pytania. Czy na pvp enfo jest tak, że ludzie nie expią na potworach tylko na sobie? I czy tam są red skule i skule? |
Jak zabijesz większego lvla dostajesz expa, ale nie jest powiedziane, że na potworkach się nie expi, bo niby jak nabijesz na początku lvl przecież na 8 lvl raczej ciężko Ci będzie kogoś zabić. :confused:
Skulli nie ma. |
Tam jest po prostu hardcore B) Nie wiem po co ludzie tam grają :p
|
Właśnie dla tego hardcoru :P.
Poza tym jest o wiele mniej ludzi -> expowiska są wolne -> nie ma kolejek. Poza tym jak zdołasz wbić "jakiś" lvl i masz "jakieś" umiejętności pvp to można sobie zarabiać na biciu low lvli (tak sądzę bo wbiłem tam 21 lvl dopiero) :D. |
Cytuj:
|
@up
On powiedzial "zarabiac" nie "expic". ;d |
W każdym razie i tak nie ma racji, że granie na pvp e jest proste.
|
Nie powiedziałem, że jest proste. Próbuję tylko dać do zrozumienia, że nie jest to takie straszne jak się wydaje.
|
Dla kogo straszne dla tego straszne. Jak ktoś zakłada temat "na jakim grać świecie ?? ?!? !??!!!!" to nie sądze aby miał jakiekolwiek umiejętności pvp i doświadczenie. : |
Widać, że gość jest nowy, więc odradzam mu grania na pvp e. |
Cytuj:
Na 58 po śmierci dałem sobie spokój, najsilniejsza gildia zaczęła szaleć, wielkie pk teamy niskich lvli, 120+ MS latający w koło i spamujący UE gdzie się da (ze 3 update'y temu). |
Zapomniałeś dopisać, żeś jest zwykłym leszczem : >>>...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie ma zadnych czaszek, dostajesz expa za ludzi jak majo wiekszy lvl ale wiadomo na 8lvl nie zabijasz ludzi co nie idziesz na potworki ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |