![]() |
Wow czy L2
która gra wg. Was jest ciekawsza, lepsza, bardziej dopracowana???
Ja osobiście mam ogromny dylemat....Zassać WoWa i grać czy zassać L 2 i grać. Wow waży trochę ponad 6 GB z patchami, a L 2 chyba 3 GB ( mam rację? ) W co radzicie grać? (jak by ktoś mógł niech da link do L 2 nie z oficjalnej strony bo tam prywatne serwery) |
Jeśli chcesz grać w WoW'a na privach to zapomnij o nim bo privy to szajs. Lepszy ten L2.
|
Z l2 jest pewien problem, są różne wersje i serwy podlegają albo pod cronicle 3 albo 4 albo 5 a ściągniecie trzech to troche czasu... Czy mógłby ktoś podać jakiś popularny i dobry serwer do L2?
|
Ja osobiscie wolę wowa, jeśli grasz na jakims dobrym priw serwie to nie jest tak zle.
Polecam bloodworld.eu |
Jeśli w oby przypadkach masz zamiar na privie to bez znaczenia co wybierzesz - i tak rozrywka będzie na żałosnym poziomie. I z tego co słyszałem, to w L2 grubo ponad połowa graczy to boty.
|
Ojj. mylisz się, w Wowa mam wypaśny serwerek pod TBC ;].
Zasysam dodatek 0,2 Gb / 2,3 GB :D I najcięższy 2.4.0 patch ściągnięty 1,1 GB ;p |
Cytuj:
Granie na privach to porazka i strata czasu, a o WOTLK to zapomnij w ogole na prv haha ; ) |
Porażka? Narazie nic nie mogę powiedzieć. Ściągnę, zagram na jakimś mało zbugowanym serwie, i się zobaczy.
|
Cytuj:
Pomijam fakt, że gadamy tutaj o TBC. Piraci nie byli w stanie naprawić całej masy nie działających skryptów/talentów czy modułów. W WotLK jest tego tak dużo, że tam nie będzie działało 75-90% rzeczy. Jeśli chcesz się wypowiadać o jakości piratów - najpeirw pograj na globalu, wbij 80, porajduj, a później pójdź na pirata. Gwarantuje, że poślesz go w diabły. |
No dobra, wróćmy do wątku. Czy lepiej grać w Lineage 2? Ile to w końcu waży? Kiedyś jak grałem, to 1 gb na jednej stronce widziałem 3 GB a na jeszcze innej 4 GB
To są chyba inne chronicle, ale czy najlepiej ściągnąć najnowszy? Czy ktoś zna fajny serwer do L2? To jak będzie ciekawy, ściągnę wersję pod niego i kłopot z głowy |
Jeżeli naprawdę nie stać cie byś pograł na globcu, to bierz l2.
|
double.............
|
Tu nie chodzi, ze mnie nie stać... Nie chce wydawać pieniędzy na grę. Swoje oszczędności mam potrzebne na co innego A nowy komp, Wiedźmin i Gothic 3 z dodatkiem, troche glupio prosić rodziców o kasę :P
To może ktos podać fajny serw pod L2? |
A może Blizzard chciałby pieniądze za swoją prace?
No dobra, dobra. existence? |
Graj w L2 najlepiej na low rate servach.
Polecam Lineage 2 Dex http://www.lineage.ro/ serwery prywatne ale po kilka tysięcy ludzi online na każdym. Zabawa zapewniona na długie miesiące. |
Cytuj:
@topic Tak czy tak w obu przypadkach - czy chcesz grać na globcu, czy też na privach - wybrałbym WoWa. L2 to shit. |
Cytuj:
|
No dobra czy ktoś może podać wersje L2 na ten serw lineage.ro ?
Bo nie chce sie pomylić |
sory za duble ale musze pilnie odświeżyć
CZy muszę pilnie ściągać 4 GB gry, aby grać/ Bo na jednym serwerze widzialem plik ważący tylko 660 mb |
A nie możesz sobie po prostu znaleźć darmowego MMO? Gwarantuje że będzie mniej błędów...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |