![]() |
Sport extremalny.
Witam.
Obejrzyjcie to : http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_...=vimeo.com&sho Pokonalibyście siebie, i zrobili to co oni? Ja sobie nie wyobrażam siebie tam :x @Edit. Czasami nie tupie w Operze, więc spróbujcie w IE. |
3:20... masakra...;s
|
Fajne :P Choć niebezpieczne
|
Ja tak robie dwa razy w miesiacu, tez mi 'ekstremalny' sport.
A sprobujcie utrzymac wytrysk przez 40 minut! A tak bardziej serio - polowy tych rzeczy pewnie bym nie zrobil, bo nie mam przygotowania (vide salta z poczatku filmiku). Ale np. skydiving bardzo chetnie, jak tylko nadarzy sie okazja. |
Ja bym zrobil, ale jak by mnie mama za reke trzymalaB)B)B)B)
|
Cytuj:
@topic cos niesamowitego. bym dostal chyba 40 minutowej ejakulacji gdybym lecial tak blisko skał. |
przy takiej prędkości posrał bym sie ze 4 razy :O, no ale wrażenia do końca życia(czytaj lotu) ^^
@edit Nie no żartuje, z krawężnika bym skoczył i to bez spadochronu i nart ;) |
Dr.Omader bodajże wkleił ten film wcześniej w jakimś temacie :P
Efekt niesamowity! Kontrola lotu musi być 100% procentowa, skoro ci goście przelatywali tuż obok skał z tak niebanalną prędkością :o |
Ja tam od zawsze lubię takie rzeczy ^^ marzy mi się skok na spadochronie, i czegoś takiego też bym chętnie spróbował :>
|
Jestem masochistą więc takie rzeczy mnie kręcą.
|
@UP:
Signed =] |
Fajnie tak sobie polatać, przynajmniej dla "lekkiej adrenalinki". xD!
|
Łał... to musi byc przezycie nie do opisania :o Oni lataj sobie normalnie jak jakie ptaki, sick!
|
Ale fajne :D Sproboje tak jak bede duzyyyy xD
|
Świetne, mam nadzieje że kiedyś dane mi będzie spróbować ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Niesamowite, ja bym się bał skoczyć z 5m :> |
o kurwa jakbym mial ostatnie zyczenie to chcialbym tak poleciec ^^
|
Ja jak jechalem rollercoasterem, tylko(?) z wysokosci 80m n.p.m i z predkoscia 125 km/h to sie malo nie zesralem a co dopiero takie coś .. :)
|
E tam, bez sensu.
Tyle nart im poszło w pizdu, a dzieci w Afryce głodują... Wolę ping-ponga:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |