![]() |
Ważna sprawa..
Zacznę tak.
Jestem początkującym graczem. Gram dopiero z 1h i mam wielkie trudności. Mam 3 problemy: 1. Mam Quest u niejakiego NPC Santiago. Szczegóły: "Santiago gave you a weapon. After equipping it, go to the cellar of his house to find out about the cockroach plague". Może ktoś powiedzieć o co w tym chodzi ? __________________________________________________ __________ 2. Gdy chcę wyjść po drabinie, pisze mi tak: "You still need to kill at least 3 cockroaches and bring their legs to Santiago. Don't give up!" Co mam zrobić ? __________________________________________________ __________ 3. Ja otwiera się ekwipunek ? Czy tam torbę ? __________________________________________________ __________ Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc! Odp. pisać tu, lub na GG(736254). |
Skoro nie znasz podstaw ang to na cholere grasz w MMORPG?
|
sciongnij spolszczenie do tibji zioą !8o8o8oB)B)B):o:o:D:D:cup:
|
OMG,nie najeżdzajcie na niego,on ma 11 lat...
1.Santiago dał Ci broń,musisz zejśc po drabinie w jego domu i znaleźć potwory o nazwie "cockroach" 2.Nadal musisz zabić 3 cockroach i zebrać z nich item o nazwie "cockroach leg"' 3.PPM "open" |
Cytuj:
dlatego od najmłodszych lat powinien uczyć się angielskiego/używać opcji szukaj na forach. zaraz pojawią się następne tematy jak wyjść z rooka, co to main i gdzie moja stara chodzi po pracy może? |
może nad morze?:cup::cup:
|
a może?<dziesienc slowuf>
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Nie jesteś fajny ...
|
Te poczontukojce misje pokazujom czy nadajesz sie do grania w tipje albo znajdz spojla na wiki :cup::cup::cup::cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |