![]() |
Powrót po ,,odpoczynku''
A więc nie grałem jakiś miesiąc może więcej troche i chciałbym zacząc grę znowu (+80ms kasy w hu...dużo) i mam pare pytań dotyczących Yalahar - czy jak to się pisze.
1 Czy trzeba zrobic jakiś quest żeby się tam dostac (jak tak to jaki - link plx) 2 Widziałem pare filmików z fajnymi miejscówkami typu wieża z hero/necro - czy trzeba miec np. jakąś misję dodatkową wykonaną żeby się tam dostac czy nie? I czy są tam potwory silniejsze bo widziałem filmik jak gościo demce pod schody lurował :[ 3 Jakie są buffy dla maga? 4 Gdzie expic 80+ MS (jeśli ma byc waste to fajnie by było jakby exp był niezły ;p) - zależy mi żeby było to coś z nowych miejscówek - coś dla odmiany 5 Czy zmieniło się coś jeszcze? I ile może kosztowac Spellbook of Dark Mysteries na neranie? (to pytanie dla osób grających tam) |
1. Szukaj
2. Szukaj 3. Szukaj 4. Przyklejony temat 5. Sprawdź na game chacie PZDR |
Kolejny dziecinny temat :baby::baby:. DO góry widnieje opcja szukaj i tam znajdziesz napewno wiele tematów.
|
Cytuj:
/ 1 Pare misji z explorera 2 Mozna lurnac dema,ale silniejszych CHYBA NIE MA 3 buff to strata kasy ;p 4 yalahar dragi // dle ankh//edron dle//stone tomb za tp -2? 5 game chat rlz |
Up.
Jeśli już, to pierwsza misja explorera i tylko ona. |
Cytuj:
To se sam za*******aj na tomb na 80lvl na -2 nie dojść, że kozak to nie potrafi. @Autor Polecam expić z kimś i gdzieś. |
zal... to juz jest 152363473 taki temat.
topic@ poszukaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |