![]() |
Mój poradnik oraz moje grafy.
/edit/
(ciach) |
OMG robiłeś to w PAINT
niemasz lepszego programu tylko ten syf |
/edit/
(ciach) |
Cytuj:
|
?!
/edit/
(ciach) |
Jakoś ten mieczyk mi się znajomy wydaje... http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=64873
|
Cytuj:
@topic po co to jest na różowym tle -.- i tak nie jest 32x32 więc nie da się podmienić ale ogólnie rysunki ładne |
Cytuj:
|
Paint syf?!!?!?!
Co?! co?! Jak śmiesz obrażać painta ! Nie no rozumiem że nie wygląda najlepiej, ale to właśnie w nim powstają najlepsze grafy :[ B.T.W Poradnik spoko jak dla nowych, tylko postaraj się nie cieniować tak ostrza (światło w środku) nie jest to najgorsze ale można łatwiej a uzyskać lepszy efekt :) B.T.W 2 Co do programów to -PAINT!! -Graphics Gale (bardzo dobre przynajmniej jak dla mnie) -adobe photoshop (30 dni :( ) |
/edit/
(ciach) |
P-Y-T spytaj mamy....
aaa z resztą... |
poradnik...
dla typowo poczatkujacych...
owszem paint nie jest wcale taki zly jezeli chodzi o pixarty, ale zadnej innej grafiki sie w nim nie stworzy :P Dlatego ja w Paincie robie tylko kontury, cale cieniowanie robie w PSP7 ;) robilem kiedys poradnik jak zrobic w nim armor, ale mi sie odechcialo... :P teraz zajmuje sie grafikami o wyzszej rozdzielczosci... pixarty mnie znudzily, bo nic nowego juz w nich nie mozna zrobic.... miecz zawsze ma takie same cienie, ksztalt ogolnie tez... a tu mozna sie pokazac z jak najlepszej strony :> |
|
W sumie w tym poradniku mało co napisałeś, i więcej można się dowiedzieć z Mojego/Shan'a/Avagera poradnika (w dziale "Wasze propozycje poradników), a co do pana P-Y-T, nie obrażaj jedynej rzeczy, która wyszła Microsoft'owi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |