![]() |
Co trzeba zrobić żeby rzucać czary ?
Jestem początkującym i nie bardzo wiem co trzeba zrobić żeby rzucać czary, czy kupić j trzeba czy co ?
|
Trzeba kupić, więcej informacji w poradnikach (opcja szukaj nie boli ;p), albo na stronie głównej tibia.pl.
|
Trza wyjść na mainland i opanować zdolność czytania.
|
popo wez se jaj nie rob jak nie jestes wstanie tego zrozumiec zapraszam na metina
|
Wychodzisz z maina... Idziesz do npc sprzedajacego czary.. dla kazdej profesji inny npc... piszesz spell i on ci pisze jaki mozesz sie nauczyc na dany lvl... Za kupienie sie placi :p
Jaka jestes profesja ?? jak nie wiesz ktory npc wejdz w tibia.pl / mapy / i w jakim miescie jestes... i w legendzie znajdz npc... Mysle ze pomoglem Pozdro |
Wyjaśnienie
1. Musisz mieć KUPIONY czar, tzn. musisz wcześniej kupić czar lub go dostać (aktualnie pierwszy czar światła otrzymuje się na ISLAND OF DESTINY).
2. Kiedy kupisz czar musisz powiedzieć jego inkantacje. Inkantacje możesz się dowiedzieć czytając spellbook lub z Tibia.pl 3. Mówiąc inkantacje spalisz trochę many, ale czar zadziała. 4. Poradnik o magii znajdziesz na Tibia.pl POZDRAWIAM |
Ale k***a karmicie trolla... X( Niech poszuka, a jezeli nie jest w stanie samodzielnie szukac info, to niech sie nie zabiera za tą gre!
|
Musisz powiedziec "gwalce Gm'a"
|
@Up
To nie było śmieszne Nie wiem po co tu się udzielają takie osoby.. Nudzi wam się w domu? To sie ... pobaw ;) www.wiki.hunted.pl <- Encyklopedia Tibii Tam powinieneś wszystko znaleźć |
rzucac to mozesz kamieniami w raty
|
dobra koniec tematu delete please! :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |