Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Palesztynia verius Israel (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=203986)

Picinhoxs 15-01-2009 18:43

Palesztynia verius Israel

co sadzicie o tym konflikcie jest podobny do wojny it vs ip czy nie w tym temacie mozecie wyrazic swoja opinie

Revisin 15-01-2009 18:50

Moim zdaniem konflikt jest bardzo podobny. Palestyna ciągle się broni a Izrael atakuje to tak jak interregnum atakuje in pectore.

LoluU$ 15-01-2009 19:32

Pici ten temat nie byl smieszny ; <

bemo 15-01-2009 19:49

podyskutowac nie mozna :e

LoluU$ 15-01-2009 20:30

Takie tematy to raczej nie podlegaja dyskusji na podlozu "tibijskim"

Gallanonim513 15-01-2009 23:27

zgadzam sie, wiesz Pici ja rozumiem, ze czasem przychodza Ci do glowy rozne pomysly jeszcze jakby temat byl poprostu o tym co sie dzieje w tych rejonach obecnie to bym zrozumial, mozna byloby podyskutowac jednak przekladanie to tibie jest troszke malo smaczne. Tam umieraja niewinni obywatele, dzieja sie rzeczy ktorych ty nigdy na oczy nie widziales, Gdybys tam byl pewnie siedzialbys zesrany w domu modlac sie, aby kolejna bomba nie przypierdolila w twoja chate taka jest smutna prawda, nie rozumiem jak mozna probowac ironicznie wdrazac sie w takie tematy, to raczej daje do myslenia jaka krzywde potrafi zrobic czlowiek drugiemu czlowiekowi, My ludzie powinnismy sie tego wstydzic, pochodzimy jakby nie bylo z jednego gatunku jako jedyne istoty ktore potrafia swiadomie poslugiwac sie mozgiem, powinnismy podtrzymywac populacje a nie zabijac sie wzajemnie, troche sie rozpisalem.

Faytah 15-01-2009 23:40

Zgadzam sie z Ozirizowskim,Pici przekroczyl granice dobrego smaku.

Czarus1 16-01-2009 02:44

Ehe...racja. Niesmaczne to jest.

Picinhoxs 16-01-2009 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallanonim513 (Post 2423543)
zgadzam sie, wiesz Pici ja rozumiem, ze czasem przychodza Ci do glowy rozne pomysly jeszcze jakby temat byl poprostu o tym co sie dzieje w tych rejonach obecnie to bym zrozumial, mozna byloby podyskutowac jednak przekladanie to tibie jest troszke malo smaczne. Tam umieraja niewinni obywatele, dzieja sie rzeczy ktorych ty nigdy na oczy nie widziales, Gdybys tam byl pewnie siedzialbys zesrany w domu modlac sie, aby kolejna bomba nie przypierdolila w twoja chate taka jest smutna prawda, nie rozumiem jak mozna probowac ironicznie wdrazac sie w takie tematy, to raczej daje do myslenia jaka krzywde potrafi zrobic czlowiek drugiemu czlowiekowi, My ludzie powinnismy sie tego wstydzic, pochodzimy jakby nie bylo z jednego gatunku jako jedyne istoty ktore potrafia swiadomie poslugiwac sie mozgiem, powinnismy podtrzymywac populacje a nie zabijac sie wzajemnie, troche sie rozpisalem.

łał i tak cie to smuci w polsce ludzie nie dojadaja ,ba nawet rasista jestes twoje rozmowy na gc aoru to byl zal o murzynach.

Jakos watpie czy postrzegarz bezdomnego jako normalnego czlowieka ,czy gorzej jak psa

@ Edit: jak tak was to boli to idzcie sobie na wolontariusza pck i pojedziecie(jak bedziecie miec te 18 lat) ,a nie pierdolicie konflikty towarzysza wspolczesnosci.

Rzeź pragi ,albo jak wyjebke robilo 600 tys armia napoleona w rosji to jakos lamentow nie macie omg

Faytah 16-01-2009 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 2423693)
łał i tak cie to smuci w polsce ludzie nie dojadaja ,ba nawet rasista jestes twoje rozmowy na gc aoru to byl zal o murzynach.

Jakos watpie czy postrzegarz bezdomnego jako normalnego czlowieka ,czy gorzej jak psa

@ Edit: jak tak was to boli to idzcie sobie na wolontariusza pck i pojedziecie(jak bedziecie miec te 18 lat) ,a nie pierdolicie konflikty towarzysza wspolczesnosci.

Rzeź pragi ,albo jak wyjebke robilo 600 tys armia napoleona w rosji to jakos lamentow nie macie omg

Pici ale zrozum ze nie ze wszystkiego mozna zartowac,a teraz jestes wielce oburzony bo mielismy czelonsc sie nie smiac z plytkiego dowcipu i zwrocic ci uwage,a teraz odwracasz kota ogonem zwracajac uwage na inne problemy.

Gallanonim513 16-01-2009 14:53

btw jakiego aoru? bo nie przypominam sobie, jakim rasista? chyba jestes pierdolniety wbij w ten swoj glupi leb, ze nie jestem zadnym rasista wrecz przeciwnie co do bezdomnych wierz sobie czy nie, ale mam do nich ogromny szacunek bo co jak co to tez czlowiek, i nigdy nie patrze na nich z pogarda.. i nie pluj tak, bo powiedzialem Ci kilka slow prawdy, a ty probojesz sie bronic jakims syfem bo dobrze wiesz ze poprostu sie osmieszyles.

Lafa_elo 16-01-2009 20:18

Walkowanie tego feria sylwester weekend z arcania tez nie jest smieszne, ale nie nazekacie. Czyzby taki zarcik wam lezal? Bo jakos nie widzialem zeby ktos sie czepial tego co pisze ten typ, pewnie ma duzy lvl i wasa ogolonego to juz od piciego lepszy d;?

Picinhoxs 17-01-2009 17:50

@up jak bede miec neta to napisz do mnie musimy pogadac

Wy*******ac scieki uj mnie to obchodzi. II WW na*******ali 4mln zydow i co i teraz musza obrzeziency sobie rewanzyk? Kij mnie to obchodzi jak jakies szmieszne rzecz moze nietrafile z tematem ,ale posty ozirisa to juz mnie dobijaja bo rok temu ostanio w "army of righteourus"albo cos takiego sam pisal teskty ze zydow do pieca

@fayter wiem dlaczego tak cie to boli;c

i
Niemam neta juz 24h jestem u kolegi elo

Partyzant_Felix 17-01-2009 18:12

lafa twoj podpis o/

Faytah 17-01-2009 18:25

Mam nowy,grozny avatar wiec was nienawidze.

Lafa_elo 17-01-2009 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 2425431)
@up jak bede miec neta to napisz do mnie musimy pogadac

Wy*******ac scieki uj mnie to obchodzi. II WW na*******ali 4mln zydow i co i teraz musza obrzeziency sobie rewanzyk? Kij mnie to obchodzi jak jakies szmieszne rzecz moze nietrafile z tematem ,ale posty ozirisa to juz mnie dobijaja bo rok temu ostanio w "army of righteourus"albo cos takiego sam pisal teskty ze zydow do pieca

@fayter wiem dlaczego tak cie to boli;c

i
Niemam neta juz 24h jestem u kolegi elo

ja tez nie mam neta, do jutra mam laptop. dobrze by byly gdybys ruszyl dupe z kamienia i przyjechal do chelma to 5km tylko autobusem 10 min ;d. Wysle Ci na priv moj numer telefonu moze tak sie zgadamy jakos :d

Partyzant_Felix 17-01-2009 23:50

23:33 Zersonixa [145]: NEVIN I MAMA ZGRANA PARA, NEVIN EXPI A JEGO STARA MI GALE O*******A

o/

Faytah 18-01-2009 01:05

Oni sa rodzenstwem z panem C? Patalogiczna rodzina.To sie chyba kompleksem Edypa nazywalo skoro ktos caly czas o mamuskach.

Aphino 18-01-2009 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallanonim513 (Post 2423543)

Jeśli my ludzie powinniśmy się wstydzić....to przed kim?Przed samym sobą ...
Oj...weź.
Niech się wybiją nawzajem ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08.