![]() |
Błędy z kolejką na wejscie do Tibi
Dzisiaj, i w cześniej gdy wchodzilem na tibie zauważyłem pewnego buga. Gdy wchodzimy na serwer i pisze które miejse mamy, można kliknąć "abort" i wybrać ponownie chara. Wtedy nasze miejsce jest juz lepsze i szybciej dostaniemy się na tibie. :D Może dostane cos od GM'-ów
mój nick: Polusajo -> Sorcerer -> Danubia :p |
Jak chcesz to zglosic to zrób to w tibii albo na forum tibia.com, bo tu raczej GMy nie zaglądają.
|
dzięki
a mógł byś mi to przetłumaczyć na język angielski?? ;)
|
Cytuj:
może byc? gdzieś moga byc błędy gramatyczne :/: Today, and earlier when I came in I noticed certain mistake on tibie. When we come in onto server and which writes we have miejse, it it was been possible to click "abort" and to choose chara again. Then our place is already best and we will get ourselves quickly on tibie. My nick: Polusajo -> Sorcerer -> Danubia |
Lol
Na pewni to nei jest blad, po prostu zbieg okolicznosci, moze trafiles wtedy na spora ilosc ludzi ktorzy dali logouta bo nie chcieli w kolejce czekac (abort nei logout ;P ) Twoja teoria sie nie sprawdza Btw nie pisze sie "chara" tylko "my character" - jak juz cos Tak to ladnie ;) >.< |
Cytuj:
A żeby nie było: @Topic Czysty przypadek, pozatym ludzie, którzy mówią "A odkryłem coś! Dajcie mi Thunder Hammer'a" są irytujący, bugi odkrywamy dla poprawienia Tibii, a itemy za to są na zachęte, bo nikt by nie szukał, a jak już to byśmymieli bezustanny bug abusing. |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |