![]() |
Ferie z Arcania !!!
Witam !!
Czy pamiętacie ostatni sylwester? Zabawę do rana, liczne konkursy i zabawy ? Wspaniałą, ciepłą, szampańską jaka była na " Sylwestrze z Arcanią " ? Nie zapomnę tych chwil do końca życia! Pamiętam jak wszyscy odliczali frost dragony brakujące Amesowi do wbicia 200 levelu. Potem była już zabawa, wywiady z high lvl. Arcanii. Zabawa była wspaniała i trwała do 5 rano jak dobrze pamiętam :) Teraz jak obiecywałem razem z Lukim i Medivhem Shady będą kolejne zabawy ! I jak widzicie kolejną okazją na spędzenie czasu razem na Arcanii są FERIE ZIMOWE 2009 !! Gildia Interregnum na czele z Lukim Tharionem organizuje zabawy na feriach zimowych ! Na zabawach się nie skończy ! Za darmo członkowie gildii Interregnum wyczyszczą questy takie jak Pits of Inferno, Insq, Demon Helmet Quest i nie tylko !! Każda osoba która będzie miała problemy z wykonaniem jakiego kolwiek questu zgłosi się do członka gildia Interregnum a on z wielką chęcią pomoże ci wykonać ten quest! Pragniemy aby te ferie był dla graczy Arcanii wspaniałe więc organizujemy w kazdą sobotę zaczynając już od nastepnej o godzinie 20:00 IMPREZY TAKIE JAK NA SYLWESTRA!! ZABAWA CAŁĄ NOC!! ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA PIERWSZĄ IMPREZĘ Z CYKLU " FIERIE Z ARCANIĄ " JUŻ 24 STYCZNIA 2009 ROKU O GODZINIE 20:00 PIERWSZA IMPREZA! IMPREZA ODBĘDZIE SIĘ W GUILD HOUSE GILDII INTERREGNUM CZYLI DARK MANSION W THAIS !!! |
lee juz macie ferie :( ja od 17 lutego chyba
|
ja mam od 17 lutego, mozna cos dla tych co maja pozniej zorganizowac ?:S lipa taka zabawe przegrapic ;/
|
gruby melanz mnie ominie :o
|
24 stycznia jest pierwsza impreza! nie zaczniemy wcześniej. Teraz możecie składać tylko prośby jaki quest chcecie wykonać to pomożemy ;)
|
lee ja mam ferie dopiero chyba 2 lutego ;/
PS. żaluje że mnie nie było na sylwestra :PP |
Sylwester, ferie.... Czekam na: "Dzien babci z Arcania", "Imieniny Pawła z Arcania".
Na moje to jest żenujące, ale można i tak xP Rozumiem, świetna zabawa (w grze komputerowej...), śmiech itd, ale bez przesady xP Pisałem JA, Chev!:* |
Cytuj:
|
Cytuj:
szkoda slow kurwa na takich tuków, pozdrawiam ludzi co zamiast sie bawic na sylwestrze to grali w tibie patrzac sie w zjebane pixele |
on to mowil z ironia...
|
Cytuj:
|
I na chuj ten caly flame odrazu? Jak sie nie podoba, to nie wchodzic w ten temat i nie pisac bzdetow.
|
Cytuj:
A skąd masz pewność że mówiłem to z ironią ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Całe 2 Tygodnie bede spędzal Sylwestra z Arcania :)
|
zembiszon podobasz mi sie :baby::]
|
Cytuj:
|
inter chcialo deserta zrobic w ramach ferii
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |