![]() |
MS 213-220 Spectres, Phantasm, Grim Reapers!
|
Heh kozackie.
|
I to jest właśnie prawdziwy gracz ludzie pokazują mozliwości danej wokacji a nie tylko exp bot bye exp
|
I tak się powinno grać ,gz dla tego pana.
|
Pvp ma zajebiste ale ostatnie levele wybotowane i bardzo dobrze przynajmniej bota umie ustawić ;D. Spójrzcie na stamine i jak mu blackd zbiera loota na 2 filmie i mi nie pierdolcie, że bota nie ma bo teraz prawie każdy ms lub ed ma bota.
@Down xD |
Cytuj:
/\ I nawet nie czuje, kiedy rymuje. xd |
Cytuj:
|
to co on robił to tylko wciskał hota na Exevo/Exori biegał i manasował się. Leczył go bot... ale i tak ogarnia =)
|
Cytuj:
|
Wedlug mnie ogarnial niesamowicie. Moze i mial bota, ale nie jest jego wytworem. Ma gosc skilla, takie jest moje zdanie, pozdro ;)
|
Filmy bardzo mi się podobały, naprawdę widać że gość umie grać.
Dawergo |
JO ELO PRO SKILL
- Klikanie naprzemiennie na exure/exori XXXX , ew e gran całe 3 klawisze do opanowania, fakt, skill masakra \o/ |
@up
Signed. |
aa to teraz ustawienie exury ponizej 90% hp i exury gran ponizej 75 % na bocie to skill ? a no zapomniałem jeszcze "szczelanie" z exori xxx
|
@up & 3up
Czekam na Wasze filmiki. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ludzie marni, od kiedy bota nazywacie skillem i czemu mu go gratulujecie? Założę się że bez bota to by nawet do tych Phantasmów czy czego tam nie doszedł, nie mówiąc już o hunceniu... Umie grać, lol... chyba bota ustawić. BOT = DIDN'T HAPPEN |
Cytuj:
a ja czekam na twoje filmiki ,jeśli wg ciebie on ogarnia i jest pro elo yoyo |
Fajny film,wogole pro xd.
|
Cytuj:
|
Ciekawe czy by tak expil jakby boty skasowali :|
Dziecko bota i tyle |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |