![]() |
Pytanie jak niechcesz to niewchodz:P!!
Czy można cofnąc sejwa(nieznam angielskiego :p )jednej postaci?? Czyli np. ze schakuja mnie a ja msg do Gm a oni cofna czas jest to mozliewe?? Bo muwil mi o tym kolega jak mnie hakneli ale nieznalem angielskiego i nawet nie prubowalem podjac rozmowy z Gm.:)
edit: ja znam angielski ale takie tylko podstawowe rzeczy bez kturych nie da rady przerzyc w tibi :p ale np. z Gm bym sie nie dogadal np. ze ktos jest afk albo ze urzywa mc :p |
To jest niemożliwe
P.S Jak ty grasz w Tibię nie znając angielskiego?? |
Cytuj:
Argument = milon $ ;) |
Gdyby tak GM każdego zhackowanego słuchaj i cofke robić, to codziennie by cofali...
|
nie ponieważ kopiowanie itemów jest zabronione ...
a dla tych co nie skumali: wysyłasz wszystkie rzeczy koledze, piszesz do GM że Cię hacknęli, on przywraca Ci stan poprzedni, czyli masz spowrotem te żeczy +zestaw przechwany u kolegi |
Cytuj:
człowieku co ty gadasz :o pomysl sobie..ide sobie na DL hunt..wypada mi z DLa DSM, ide uradowany do miasta. Potem chodze w DSm az do momentu kiedy to padam na jakims potworze i trace DSM. I co ja robie w takim momencie?Wywalam all eq do wody i pisze do Gm ze mnie hakneli. Gm wchodzi na moje konto i widzis faktycznie ze mam pusty acc. cofa serwer i oddaje mi DSM. fajnie nie? tlyko jaka by byl sens gry? <edit> P.L. ubiegles mnie o 2 minuty :D no coz..inne przyklady, ale sens ten sam, o***anie Cip :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |