![]() |
Żółwiki
Witam! Mam zamiar pójść na żółwie, moja postać to 15 knight skile 60/60, eq full crown set, spike sword, pirate bootsy. Mam zamiar wziąć ze sobą 2 bp health potionów i jeden pusty bp na kasę. I moje pytanie brzmi: zmienić coś w wyposażeniu? Czy opłaca się zenchantowć broń od jakiegoś żywiołu (jeśli tak to od jakiego?) Czy dam radę ubijać thornbaki?
|
Cytuj:
|
daruj se o.o
|
thornback cie zje zywcem ^^ Mozesz probowac powierzchnie ale Toady raczej tez nie ebda zbyt przyjazne :P
|
Nie mam zamiaru chodzić na Laguna Island (mam zrobione, ale raczej nie) ide na Port Hope na spot samych tortisów bo na thornbaki nie będę się pchał xd
|
W Port Hope nie ma thornbackow. Sa blood craby :) Ale i tak watpie zebys tam wyrobil na 15lvlu. Lepiej idz na tomb w Ank, ten obok depo, -1 i -2. Dobij 20+ i wtedy mozesz probowac zolwie.
|
Cytuj:
Już lepiej idz na larvy,wbij ten 20 i idź na lagune czy coś ; p |
Mozesz sprobowac bic zolwie na fenrock tam nie ma zadnych thronbackow
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knightem tortoisy lepiej odpuścić, szczególnie Thornbacki, zanim mu coś zrobisz to już cie zapoisonuje na śmierć
|
rotfl. jak tortoisy nie knightem to kim? ; o toz to bdb exp dla najta : p oczywiscie jak duzo botow nie ma
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale powiedz, co to zmienia, przecież nie wezmą go na 2 hity ;)
|
Nie ma szans. Toady Cię dojadą, thornback tortoisy także. Idz może wbij pierw większy lvl. A na tortoisach zwykłych myślę że dał byś rady, zenchantuj broń EQ zostaw i weż 2 bp hp albo 1bp hp i 1bp mp. Pozdro >.<
|
Mozesz bez problemu isc z takim eq i skilami :) Ja zaaczynalem tam expic na 17 lvl i skilach 59/59 z Crimson swordem i K setem :) zadnego waste nie bylo bardzo dobrze sie expilo i bezpcizenie. Thornback dasz rade pokonac ale 1 naraz maxymalnie i nie moze byc przy tym zadnych innych potworkow (toad, tortoise itd) ale ogolnie jak bedziesz ostrozny to dasz rade i exp i kasa piękna bedzie :) PozdroOo ;);)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W Yalahar, Foreigner Quarter ( na lewo od dp ) cały czas tam w lewo do statku i hi->fenrock->yes Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:02. |