![]() |
Wojny na Arcanii
Chciał bym w tym temacie poruszyć temat wojen na Arcanii. Było ich wiele każdy o tym wie i w tym temacie właśnie możemy podyskutować która Waszym zdaniem była najciekawsza.
Moim zdaniem najciekawsza była wojna NG vs. DPFT :) |
DPFT vs. EZ
|
kupa vs ormo
|
ormo vs uwazajcie pekujemy (jakos tak mieli)
|
piniu vs felix
^ventrilo hmmmm... DPFT - Beach 8) |
Beach vs. DPFT :)
|
Mam prośbe... Może ktoś wymienić wszystkie wojny na Arcanii jakie były od początku serwera? wiem że były EZ vs DPFT NG vs. DPFT SK vs DPFT BEACH vs. DPFT TTT vs. DPFT SB vs. DPFT IT vs. LR IP vs. IT Może ktoś podać resztę? Proszę tylko o pełne nazwy gildi :)
|
@up
Enigma vs Knighthood. Inferno vs Hellgate. Dark Wind vs KGB. |
Każda wojna ma swój początek i koniec,po skończeniu zaczyna się nowa i tak ciągle... ;P
|
7K i DPFT zdecydowanie :)
|
Dasz cos vs American Rapers
|
Ktos mnie zapewne bedzie musial poprawic ale cos na styl
Senseless vs Powerpuff girls - pierwsza wojna na arce? ;d |
DPFT vs. EZ
oby ta miala taki sam koniec (dla nas wygrany ofc) @off moje przemowienie na polaka Panie i panowie! Chciałbym przedstawić wam mój pomysł dotyczący nauki w szkołach. W wyniku sondy przeprowadzonej przez firmę Sondy, tylko co 1000 uczeń lubi chodzić do szkoły, odrabiać prace domowe itd. Konieczko, z popularnego serialu dokumentalnego ‘Włatcy much’ nazwał szkołę ‘symbolem ucisku i zniewolenia’ co mówi samo za siebie. Na zajęciach wpaja się dzieciom głównie informacje nieporzebne oraz do niczego nieprzydatne. Większość lekcji nieinteresuje uczniów, którzy nie sluchają nauczycieli, zamiast tego starają się odespać na zajęcicach (wstają około 6:30-7:00). Na sprawdziany/odpowiedzi uczą się w domu z podręcznika, jeśli czegoś nie potrafią proszą rodziców bądź kolegów o pomoc. Niestety tak wygląda rzeczywistość polskiej edukacji. Mój pomysł polega na tym, aby uczniowie uczyli się w domu (co i tak robią), a do szkoły przychodzili tylko zaliczać dany materiał. Jestem pewien, że większości z nich spodobałby się taki system. Ku lepszej szkole!!! |
Cytuj:
|
Co do szkoły
Przykład z życia wzięty. Dzisiaj poniedziałek warsztaty szkolne na samochodówce... O 13:00 poszliśmy do sali i oglądamy filmy... to po co tam siedzieć na warsztatach skoro i tak nic nie jest związanego z tematem ? SZKOŁA ÓCZY |
gowna sa bo sa, ale nie wiem jak u innych u mnie w 100% uczymy sie w domu, bo na lekcjach nauczyciele pierdola jacy to oni madrzy a my jacy glupi + odsypiamy
|
Cytuj:
zapracujesz pojdziesz na studia bedziesz tak mial ;) |
ta dobrze ze ty sie w ogole pojawiasz na uczelni xD
|
Cytuj:
2-ga pamietaj dlaczego PPG powstalo,bo przegrala poprzednia gildia wojne ktora byla 1-sza;] reson:8 dzien serwow czyli wykupowanie najbardziej fajniutkich hatek,,dokladnie 5 min po save juz sdki lataly po edron |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |