![]() |
Darkseph in the Matrix! [Candia]
http://www.wrzuta.pl/audio/s6QyQ1A2s..._in_the_matrix
20.10.2008 nagranie - Dark bije ludzi ? Ojj perfidny matrix podczasz na*******ania koksona Darksepha 315 rpka prawie jak opowieści z narni Enjoy |
"Dwadzieścia siedem lat."
|
Takich koksów to tylko brać jako ochronę. :o
|
hahahahahahhaa
"pościłem mu śledzia a obok była kwiaciarnia" 8o "przez ławkę do tylu na jezusa (zajebałem jezusem do tylu, a miałem bombę w chuj" |
"I kurwa macha tymi łapami jak by nosił 30 calowe telewizory" xD
|
Cytuj:
15:56 Darkseph [315]: mam w pizdzie ;D 15:57 Romi Wesin [163]: ta psy nie mialy po czym jechac w tibi to od rl zaczeli ;d 15:58 Darkseph [315]: Taa ;D Ja bynajmniej nie zniżę się do ich poziomu inteligencji( poziom kury ). Według mnie to tylko napinatory ;D na forach i w tibi, a faktem tego są ich zdjęcia ;] ale ja ich nie ukażę bo jeszcze mam choć grosz szacunku :). A że wiara ma zwale ze mnie ;D i nawet dobrze, choć umiem się śmiać z siebie ;D nie to co wy ( Boysi ) |
"Aha, sorry"
|
Oj Dark takiej kultury nie pokazujesz w tibii; D Epic Fail;c
|
Kris
Ewidentnie na dropach. Pewnie Diablo, ale to raczej przypal nagrywac takiego kolesia nacpanego. :/
|
Cytuj:
Bomba Boys _/ i wasze trapki, ze niby sie was bac wszyscy mają. Pani serwera haha, moze Panie serwera. Przyjdą w 8 i wielko hallo czemu uciekasz <smiech> <brecht> <ironia> |
Cytuj:
Archimondrius - idź kup k na allegro :) albo może chcesz kupić mego sorra? |
Darkseph byłeś i będziesz pośmiewiskiem candii, a teraz i całej tibii.
Btw: dark ty jesteś jakiś pojebany czy co? bo takie texty rzuca pozer który w tibii chce pokazać swoim "kolegom" jaki jest kozak w rl. Śmierć pozerom. Może cie wezmą do psychologa. Darkspeh=fail. hahah XD |
@u
pjak widzisz, mu nie przeszkadza to ze sie z niego smieja, bo smieja sie w pozytywnym znaczeniu ;) |
Cytuj:
miałem więcej expa na charach na PVP robionych od zera samemu niż Ty expa na swoim palku |
Cytuj:
Normalna reakcja obronna. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@ wszelkie bledy zrobione celowo |
jaka zenada Darkseph koks uciekajmy on nas pobije ! rozwali cala bramke i wpieprzy kazdemu w jego miescie o nie !!1
zwyczajny pozer i bajkopisarz normalnie niemoge pewnie to jest jakas cipa :D broni sie dlatgo zeby juz sie zniego ludzie nie smiali :D!!!!!!!!! owned!!! haahha |
ktos zrobil strzal w dziesiatke ze to nagral lepszej rzeczy nieslyszalem :D !
|
Może i darksepha nie lubię ale takich rzeczy się nie robi
a po 2 Archimodius każdy wie ze jestes już którymś tam ownerem wczesniejsza twoja postać na candii to był Mala'cay tylko okazałeś sie złodziejem i byłeś na tyle beszczelny ze okradłeś wlasnego kolege z gidlii myślę ze dlatego kupiłeś "Nowa Zabawke" \/ True |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |