![]() |
Gs'y Port Hope
Widzialem ze w niedawnym updacie jakos 8.2 zostaly wprowadzone Giant Spidery kolo port hope w okoliach banuty na tiquandzie.
aby was naprowadzic to jest to pod ziemia i jest tam duzo pajeczyn i nie wiem gdzie to jest moglby ktos mi pokazac to na tibia earth albo na obrazku/filmie prosze o pomoc |
Jednego nopka mniej na expowisku -.-
|
Cytuj:
|
2x up. knightem na GS'y? gratuluje pomysłowości... GS'y nie są opłacalne knightem, ze względu na ich wysokie hity, no chyba że chcesz exp a o kasie ci nie zależy to możesz tracić pół-cały bp UH'ów
|
Ja sie zapytalem gdzie sa Gsy a wy posty nabijacie czy co robicie odpowiadajcie na pytanie bardzo prosze a nie glupie gadanie
|
vbn
Ja napisałem gdzies że to moje expowisko?
A słyszałeś o czymś takim jak blokowanie? |
A poza wszystkim wielu knightów expi na gsach ;)
Niestety nie dysponuję mapkami prowadzącymi na to expowisko. Wiem, że na pewno trzeba mieć wykonanego questa Banuta, minimum do 8 misji (nie musi być ukończona). |
Niestety nie trzeba miec questow bo to jest na tiquandzie poprostu w dziurze -.- i tam jest duzo pajeczyn tylko nie wiem gdzie ta dziura jest
|
@up
ta ta może frytki do tego? @autor nie mam mapki jest to na terenie Forbidden Lands (czyli trzeba mieć banute min. 8 misja) po wejsciu tam idziesz w lewo az do palisady a potem pokrec sie w tamtych okolicach a napewno znajdziesz dziury @down jakby miał taką twarz jak ty to byl z kartonu nie wychodził |
up
jakbym mial taki nick jak ty to bym nie gral w tibie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |