![]() |
69 ED Infernalist hunt (profit)
tak jak w temacie 69 ed hunci infernalisty solo (czasami jego kolega mu się wpierdzielał ;p) obyło się bez waste :O
loot ->3 skull staff , red poc , kaska , 2 zaczarowane kamyczki (a waste 5 bp mp + troszke softów a tak offtopic ma ktoś inne filmiki z huntów na owych potworkach ? (infernalistach) http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=6ly57u96jvt2uyek |
Że tak powiem podołał chłopak
|
dzisiejsza tibia ... 70 ed hunci infernalisty "rzal i bul"
|
Ten infernalist jest bardzo podobny do warlocka (np. tyle samo ma hp) więc jak 69 ed solo go hunci i to bez waste to można to nazwac ,,zalem'' i pomyślec że na tym lvlu ek to se może małpy/żółwie bic a ed już może pocinac na brata ,,bliźniaka'' warlocka xD
|
Cytuj:
|
A co ma je na 150 bic ?
|
No i chuj z tym niech se hunci, jego sprawa.
|
Cytuj:
|
up2,3 graty , nawet nie umiecie odczytać przesłania
70 ed bije jedne z najsilniejszych mobów w tibi (nie licząc bossów ) SOLO bez waste dociera czy nadal nie ? |
up
no niestety ale to prawda ;[ kilka miechów temu oglądałem filmik 81 ed na demcach up/down z botem... i można powiedziec że miał farta bo z drugiego mu demonka poleciała (wyszedł na plus) ale zobaczcie że taki 80ek to demkowi to może jajca podrapac... nawet na 150lvl nie wiem czy da radę bez użycia exori/exori gran - a i tak waste będzie ogromne. |
Właśnie tak jak pan @up up
jakby expił na dragach to by musiał zabić 5 za 1 Infernalist a przy tym na dragach waste i zal lot więc chyba opłaca się bić xD |
up
dobra ale znajdz mi 69 ek co będzie bił solo infernalisty i to bez waste oki? |
Magowie wymiatają i dobrze, ale trochę przesadzili.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ 3up, 5up A ilu knightów boci na afku i mają stały profit rzędu kilku, kilkunastu, a nawet więcej k przy przyzwoitym expie, a nawet nie siedzą przy kompie? Coś za coś. |
A wszystko spowodowane jest przez ten je... stairhopping. Nie biorąc go pod uwagę, szanse maga a knighta na 150 lvl w starciu z demonem są dosyć podobne. Tą metodę huncenia, cipsoft powinien jak najszybciej wyeliminować. Wywołuje oburzenie ze strony knightów, a także osłabia gospodarkę, ponieważ ceny takich golden legów, mpa, mms poleciały bardzo w dól właśnie przez skakanie ;s
|
Cytuj:
A co do wchodzenia i schodzenia to jednak powinni to wydłużyć jakoś bo 150 mag z Utani Gran Hurem i jeszcze bohy to 0.3 seknudy na dole i walnie z icycle xD |
21:39 Ridorpe [69]: uahAUIHAIUHAIHAIUAHIAUA
Eh, typowe dla Br :< Co do filmu to ladnie tam ogarnial, ale troche zalosne, ze druid moze na takim lvlu klepac juz Infernalisty :S kkkkkkkkkk? |
@ 3 up
DOKŁADNIE :) Poza tym wyeliminowanie huntów w teamie, bo wszyscy wychodzą ze założenia, że po co w teamie, skoro można solo (zresztą całkiem logicznie). Co prawda gdy grałem to nie miałem nic przeciwko temu, bo załapałem się na czasy gdy ceny tych itemów były jeszcze bardzo wysokie i nieźle się na tym dorobiłem, ale wiem, że jest to duża niesprawiedliwość :P Ale muszę też zaznaczyć po raz 2, że postacie magiczne nie mają takich możliwości bocenia na afku jak knighci, sytuacja zmienia się dopiero na wysokich lvlach i potrzebny jest elfbot :p |
@Up: Nie mówisz serio, prawda?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |