![]() |
Tekst Piosenek
Witam mam pomysł na gre polega ona na tym że 1 osoba pisze kawałek tekstu swojej ulubionej piosenki a 2 zgaduje co to za nuta i podaje dalej tekst innej piosenki mam nadzieje że to przejdzie:) to ja zaczne:
"Nawijam Dłużej Niż Większość Tych Słabych Pajaców Co Brzmią Na Mikrofonie Gorzej Niż Dziwka Na Kacu" Dam jeszcze jeden z tej samej piosenki łatwiejszy aby temat sie rozwinol "Nienawidź Gre A nie Gracza Powiedział Kaczy I Góral Na Bit Wkraczam" |
A co za problem wklepac tekst w google? =/
|
Możesz wpisać, ale chodzi o to by sprawdzić siebie, nie?
Btw nie mam pojęcia co to za kawałek, nie dawajcie niszowego rapu... Coś bardziej znanego. ;) |
up/ tak tylko, że każdy będzie szukać na gugle, nawet z czystej ciekawości.
@Killaz Group » Nienawidź grę a nie gracza wklepałem tekst w gugle podaje aby nie było-"O już na miejscu będziemy za chwilę, Ale diler ucieka, gonimy za debilem, Ten ziomek po prostu wie co jest grane, Jak go dorwiemy będzie miał prze***ane" |
@UP
Abradab - Jedziemy po zioło Najlepiej, żeby to były dosyć znane piosenki. "Mam plan niecny i szpetny jak Wujek Fester, mam torbę ziaren, ale nie mylić z towarem, bo to podlewasz wokalem, owocuje ci tekstem" "Zasadzimy, zasadzimy ziarno, pole, którego po horyzont nie da się ogarnąć" |
@up: Abradab i Gutek - Rapowe Ziarno
''Passing the empty house I see the thing upon the Wall Wooden sticks crossed together And kneeling man talking to the effigy of steel... '' Początek, w miarę łatwy. |
@UP
Vader - Halleluyah (God is dead) Miało być znane... "Ja zaczynam, oto moja kabina, tu się wchodzi, naciska, ogląda się z bliska" |
K44 - Film
Komu mam wierzyć, co nazwać zaufaniem, czym jest honor, szacunek, duma prawda ponad prawem... Nasza wieża Babel, problemów himalaje, hipokryzja co nam żyć bez systemu nie daje...' |
OSTR - mówiłaś mi
work it, make it, do it, makes us harder, better, faster, stronger. |
Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger (z albumu o tym samym tytule)
Artifical amateurs, are not at all amazing Analytically, I assault animate things |
Blackalicious - Alphabet Aerobics
I've become so numb I can't feel you there Become so tired so much more aware I'm becoming this all I want to do Is be more like me and be less like you |
Linkin Park - Numb
I got nine lives Cat's eyes Abusin' every one of them and running wild |
AC/DC Back in black ;)
The city of angels Lonely as I am Together we cry |
RHCP - The City Of Angels
Jah will be waitin there we a shout, Jah will be waitin there!!! srednio znane, ale dobra xd |
Damian Marley - Road To Zion
'Garbaty anioł zszedł na ziemię Powiedział nigdzie stąd nie pójdziecie to więzienie ' Proste ;3 |
K44 - Garbaty Anioł
Tę burzę włosów każdy zna, przy ustach dłoni chwiejny gest... Proste ;d |
...tak to Celina, Celina, Celina jest.
Kult - Celina Ten utwór K44 nazywa się "Konfrontacje", a nie "Garbaty anioł". "Jedni mówią na to ganja, inni mówią na to callie, inni znowu marihuana, a to się po prostu pali." |
Vavamuffin - Smooking? nie wiem czy nie ma bledu w tytule xD i chyba ganja a nie gajna :D
@robek - bylem ciekawy ktory z 2 tytulow napiszecie :) under the bridge czy city of angels :D Fly away on my Zephyr I feel it more than ever And in this perfect weather We'll find a place together |
RHCP - Zephyr Song
"Jebał cię pies, jebała cała wieś." |
@Up
Jebał cię pies ?? Jeśli tak to: "Chuj trzeba do kasy się zwijać Kolejka długa jak king konga pała Przed nami cała gromada ludu stała" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |