![]() |
Arcanii gratulujemy ... ?
Arcanii gratulujemy ... ? No właśnie Arcanii gratulujemy ale kogo ? 1. Arcanii gralulujemy Clapka ? 2. Arcanii gratulujemy Piciego ? 3. Arcanii gratulujemy Krylka ? 4. Arcanii gratulujemy Panova ? 5. Arcanii gratulujemy Tiusa ? 6. Arcanii gratulujemy Calisa ? 7. Arcanii gratulujemy Amesa ? 8. Arcanii gratulujemy Sworderka ? 9. Arcanii gratulujemy Damoona ? 10. Arcanii gratulujemy Twój typ ? W sondzie proszę postować na kogo głosowaliście! W punkcie 10. proszę także napisać jaki jest twój typ |
Głosuje na Calisa według mnie to największy idiota większy nawet od Clapka B)
|
Zdecydowanie Clapka
|
#1 znaczkufkofo
|
Mój typ to Clapek !
|
clapka bo nie zauwazylem sworderka --'
|
jako że mam prawo wyboru to głosuje na 10. Makiss Flam :)
|
@bemo
Cytuj:
btw. #10 Lafy |
Picin 16:56:52
ZAGLOSUJ NA MNIE NA TIBIA >pl |
10. wszystkich lojalnych 4 ever to SB TEAM !!!
|
Clapek Clapek
|
1.
Clapka rozum inteligencji jest mniejszy niz kwiatka doniczkowego. |
Cytuj:
|
clapek byl wyzej a dalej przelukalem tylko szybko zgrabnie oczkiem wiec nie przywiazywalem wagi do innych --'
|
@up
Wyjdz. |
Cytuj:
|
przciez bobik to prowokacja jest to nie dyda i to nie nazelowany stawiam ze to felix jest bo z tym podpisme to nowe se doda pewnie
|
Cytuj:
|
Ty fayter, tak sie nabijasz z clapka itp itd, a znasz go chociaz, ze tak pieprzysz farmazony? Imo, uwazam, ze ma bardziej poukladane w glowie od Ciebie, a to, ze robi jakas tam "beke" to co? Przeszkadza Ci? Wielki kozak teraz z Ciebie, 2-3miesiace do tylu to siedziales jak cipkeczka cichutko, a teraz co?
|
Cytuj:
Mój typ CALIS! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11. |