![]() |
Trapowanie - Dark Catedral i EF
Siema, mam pytanie. Wiecie jak mozna wykonac skuteczne trapy na DC lub EF? Chociaz bardziej zalezalo by mi na 1 ;). Na dc biega tyle botow ze masakra xD Wiec jesli widzieliscie podobny temat lub macie na ten temat jakas wiedzie to prosze piszcie :D
|
Trapowanie jest nielegalne.
|
@up
Za to używanie wszelkiej maści botów i nielegalnego softu jest ok i każdy powinnien tak robić? @topic: O trapach na DC i EF nic nie wiem... Sam od kilku dni próbuje trapnąć bottera na foldzie (raporty nic nie dają)... |
Nie powiedziałem, że używanie botów jest legalne. Gdyby w tibii GM-owie nie byli mitem to by się dostawało bana zarówno za jedno, jak i za drugie, a tak się nie dostaje za nic. Nie mówiąc już o tym, że nie wielu ludzi lubi się dzielić swoimi sposobami trapowania.
|
Ale serio jest taki zapis, że trapowanie jest nielegalne? Zawsze był tylko zapis, że nie można ustawiać uh trapów (jeśli jeszcze ktoś pamięta co to było) i za to owszem dostawało się bany, ale za zwykłe trapowanie ?
|
Na ef znam jednego takiego trapa, ale wymagane jest coś, po czym nie da się chodzić (globusy chociaż, ale wymagany PACC by kupić)
http://img166.imageshack.us/img166/9776/eftrapxt5.jpg Oczywiście, bot wchodząc w ten zaułek musi zostać odpowiednio przestawiony, ale nad tym sam popracuj. Jednego z globusów możesz zastąpić sam ty, pod warunkiem, że arcanist albo scouty się na Ciebie nie przerzucą. Dzięki temu trapowi botter zwastował 4bp manasków a ja dostałem paymenta na 50k xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |