![]() |
Manual Nooba xd
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=6t34wxz2vm2g7m2z
Mistrzowski pokaz jak się NIE robi trapa przez największego nooba luminery - Shadow Druid of Luminera. xd! Najśmieszniejsza akcja zaczyna się w 12 minucie : d. Ps. Na zachętę zryta macha tego pajaca (Shadow'a). http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...postcount=2970 |
Zachowanie zachowaniem (odnośnie Shadow Druid of Luminera), ale to 'niefajne' z Twojej strony wklejać czyjeś zdjęcie bez pozwolenia. Mało tego, komentujemy tutaj filmy, a nie prowadzimy flame za czyimiś plecami.
@Yrelius; jeżeli Ty masz 19 lat, to wstyd mi za swój rocznik. |
Cytuj:
Nie znasz nooba to nie mów . Dobry temacik Ale wJemy all że to debil jest xDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
|
Było.. <znaaaaki>
|
Cytuj:
|
@semilunaris
Olewam Cie, jesteś zerem w tym temacie. _/ o lol xDDDDDDDDDDDDD ale lot xD |
Mkay, by nie było dramy o to że zamieszczam jego fotki zedytowałem pierwszy post i dałem link do posta, w którym sam to robi ^^
|
Cytuj:
@RZal_Encore: teraz zmienia to postać rzeczy ;). |
Szadow znow pokazal jakim jest idiota...jego poziom wypowiedzi poprostu wymiata..
"AHEHAHAUAHSHASUSAH" br style plz? |
@up
to juz sie troche niesmaczne kpienie Sobie z Katolików :S Btw. Shadow soboa publiczna nie jest, bo chyba ktos kto ma 100+ w tibi nie jest czczony w kosciolach w przeciwienstwie to Chrystusa :| |
;d Szmatoł jak zwykle przykozakował , ciekawe ile dostał za role w tym filmie hmm...
|
pewnie 2 kk:D albo talerz zupy:P nieno rzal temat o shadowie rox!! jedziesz dalej:P z nim
|
W zasadzie xd to zrobiłem ten temat by zobaczyć jego odpowiedź tu rodem z bluzgatora (takie jak na forum Luminera) ale niestety się zawiodłem (i pewnie xx innych użytkowników też) ;(
|
1. Nie złamał prawa bo nie wkleił jego fotek tylko dał link do tematu gdzie ten koleś samo wkleja swoje zdjęcia.
2. To faktycznie jest debil XD(mowa tu o tym shadow czy jakoś tak) |
i tak najlepsze jest to ze on tym filmem chcial osmieszyc veldera xdxdxd
szadol "u fail" |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
zalosne teksty;p w pewnym momencie nie wiedzialem kogo ten gosc na g~ chce trapnac... wygladalo to tak jakby chcial sam siebie zabic. nagrywajacy jak tylko zobaczyl dla i mw prawie sie zesral ze szczescia , a Velder pokazal ze jestr ogarniety;p
Shadow~ co chciales pokazac tym filmikiem? : ) |
Oni chcieli go zabić ?
O.O Pro |
Chcieć a móc ; ]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |