![]() |
Sugeruje
A wiec ja sugeruje ze Wy szanowni Moderatorzy powinniscie dawac bany za imiona ;o
Co to za name : MR.LAMER Widzialem takze innych, Wladca kotkow - zbanowany ( i good ) Wielu jest takich >.< Drugie : Nie pomaga dodawanie przyklejonych tematow, i tak duzo jest noobowatych topicow :O Reporting bad posts - jak na razie nie widzie efektow, pozyjemy zobaczymy, a to ze dostaje ostrzezenia za to ze juz nie moge wytrzymac nOObowatego spoleczenstwa polskiego na tym forum >.< Jak mi ktos odpowie ze jak mi nie pasi to "nara" to ja mu odpowiem : Jest tu duza ilosc ludzi ktorzy sa na poziomie i lubie porozmawiac z nimi na forum, ale niestety takze w poszukiwaniu "madrych" topicow znajduje te noobowskie :O Mam juz dosyc, Licze na odpowiedz modkow ;p WszechStronny tez juz cos mowil, ja tylko powtorzylem >.< Moderatorzy : Jestescie za mili, BK wymiatal, kosil, niszczyl, palil, nie raz mnie na gery.pl pojechal no i ? czuje szacunek bo mnie czegos nawet nauczyl, a tu? widze ze udawanie glupiego poplaca >.< Wiem ze gramatycznie do bani napisalem ale .. =P Skupmy sie na problemie : noobz plx #tibia.pl - Kanal IRC-owy To jest wspolny z tibia.gery.pl? :O Reklama na tibia.pl jest ogromna tego kanalu ( dla uzytkownika ktory umie szuakc) a na gery.pl nie ma o nim nic =P Dlaczego dostalem kopa za free? Juz dawno temu, ale co to ma do ***** znaczyc. Mozna dojsc do wniosku ze taka dobra domena jak www.tibia.pl posza w **** no ale ja tylko wyrazam moje zdanie, mozliwe ze sie myle.... Nara ~ Edit --> Wiecej modow? Oo Widzieliscie jak pracuja Moderatorzy z "konkurencyjnego" Forum? Oo Tutaj duzo tematow nie ma zadnej odpowiedzi ze strony moda, no moze Fanfi cos powie ;p, Vanesse tez widuje czasami, inni tez sa ale w znikomych ilosciach (lol =P ) |
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie- noobki nie patrzą na nic- one chcą napsaić psota - mieć wszystko na talerzu :/ Cytuj:
Cytuj:
No i sadomasochistyczne rządy Scora. Ja uważam ze modów jest zxa mało jak na tak potężne forum - przez co nie mogą wsyzstkiego upilnować :( |
Cytuj:
Albo, że nie mogą być kretyńskie? - też dziwne kryterium (zbyt subiektywne). Jednak jest to pomysł wart przemyslenia. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Bastek, wszystkim wiadomo, że dużo jest tu ludzi powiedzmy sobie nie tak mądrych jak reszta. Ale na to nie można nic poradzić... Ban za głupote? - 5 minut później jest nowe konto :( Naprawdę staramy się jak możemy i wydaje mi się, że w miarę ogarniamy (gdybyś widział tematy, które czasem kasuję... :(). Poza tym, widzę w Twoim poście, że to czy tamto jest nie tak... A wolałabym, żebyś zaproponował jakieś rozwiązania w związku z tym. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@nicki - czasem za nicki dajemy bany (przynajmnej ja) ale to jak już naprawde jest jakiś wulgarny, obrażający itp. Bo ciężko postawić jakąś granicę. Zreszta, przedstawione przez ciebie jeszcze nie są takie najgorsze. Jest wiele znacznie gorszych :(
@odpowiedzi ze strony moda - Modkowie są od pilnowania porządku, od odpowiadania są inni userzy forum. @przyklejanie tematów - czekam na jakieś skuteczniejsze propozycje. Jeśli masz, podziel się z nami. @wymiatanie, koszenie...- mówisz na gerym wymiatali, a tu nie? Zgadza się, ale teraz powiedz mi, czemu na gerym narzekają, że tam forum jest dead? Ktoś coś napisze, zbesztają go, że noob, że już było, więc idzie na inne forum. I tak oto na całe forum gerego (nie tylko to tibii, ale CAŁE) ma w sumie 2x tyle userów, co my, przy czym istnieje dużo dłużej. A u nas co jakiś czas nieaktywni userzy są kasowani! |
Cytuj:
Czy tylko w Internecie wykazujesz taki brak szacunku dla czytajacego? |
Wg mnie modki sa za... Lagodne. Wszyscy lubia modkow, etc... Ale chyba nikt nie ma do nich takiego SZACUNKU. STRACHU. RESPECTU. Tylko noobki, zobacza niebieska xywe to zaczynaja w tylek wlazic, ale nie o to mi idzie.
BK tak wymiatal swoimi postami(i dalej wymiata) ze w Tworczosci juz kazdy przy zakladaniu tematu tylko czekal na comment BK:) Zazwyczaj ten comment to bylo jedno slowo(zazwyczaj "Chu.jnia", a czasem "Do dupy"), ale gdy sei noob zaczal stawiac zeby jakies argumenty postawil, to tak potrafil zjechac cale opko, ze nawet Tolkien by sie zarumienil. I tego mi brakuje u reszty. Poza tym trzeba pamietac, ze noobki to nie sa ludzie tacy jak ty, czytelniku:P, czy ja. To sa ulomne dzieci wojny!!! Gdy modek zaczyna sobie zartowac, czynic aluzje, ironizowac etc.(co robia tu NAGMINNIE) to noobek zartu w 8 przypadkach na 10 nie zalapie i dalej pieprzy swoje... Noobow trzeba ZJECHAC. Tak zeby im qrna w piety poszlo. Tak jak to robil BK(PK?:P). A sie nie cackac. Jak ktos zalozy glupi temat, to 5 punktow ostrzezenia, kasacja tematu i PW z dlugim i inteligentnym textem opisujacym jego glupote w pelnej krasie. Glupi post? No to sie odpowiada na to ZJECHANIEM zeby nawet za ROK gosc sie bal napisac drugi raz cos takiego!!! ...a po kazdym takim poscie powinno sie dopisac 'In memory of evul N00bz Crusher':) |
Cytuj:
Co modkowie maja poradzic na to ze ktos ma nick "Budyn atakuje"(wymyslony przypadkowy nick), itp.? To tylko swiadczy o czlowieku. Skoro chce byc uznawany za idiote to co modkowie maja do tego? Nie nick sie liczy a tresc postow... Cytuj:
Oczywiscie to jeden z niewielu wyjatkow w przypadku nickow... Cytuj:
Cytuj:
Oczywiscie nie mowie ze BK wszystkich wyzywal od debili i idiotow... on to robil w bardziej subtelny sposob, ale gdyby tak wszyscy zaczeli to patrz wyzej. Cytuj:
Cytuj:
Widziales ilu mamy userow? Rozumiem ze porownujesz nas z polskimi forami ktore maja przewaznie 10 razy mniej userow(a czesto nawet jeszcze mniej)... A jesli porownujesz nas z np. tibia.de to widziales ile tam jest moderatorow? Duzo wiecej niz u nas. Modkow jest tyle ile potrzeba, jesli uwazamy ze brakuje to robimy wybory. Cytuj:
Pozatym nie masz pojecia ile jaki moderator jest online na forum, niektorzy maja ustawiony invisible mode, niektorzy nie sa zalogowani caly czas i loguja sie tylko gdy maja cos zmoderowac. Aczkolwiek z Vanessa dobrze zauwazyles, bo swietnie sie spisuje imho(jesli wogole moge czyjes moderowanie poddawac ocenie, bo adminem nie jestem). Cytuj:
Mam dosc ludzi ktorzy tylko pisza ze nasze forum smierdzi noobami a nie napisza zadnej konkretnej propozycji, ktora by sie sprawdzila w walce z tym. Ludzie potrafia tylko narzekac, nie dogodzimy wszystkim... <edit> @Matheous: patrz odpowiedz do cytatu czwartego.... |
Cytuj:
Może jak podrośniesz, to poznasz w swoim życiu trochę osób, które będziesz lubił i szanował za to, kim są. I wtedy zmądrzejesz. |
A ja powiem tyle, Bk kiedy był Moderatorem więcej gadał niż działał, o wiele bardziej mi się podoba postawa May'a.
|
Cytuj:
|
Ide do szkoly, potem sie udzueiele, ale wrzuce :
Kiedys w 1950+ latach nie bylo dyslektykow itd itd ( i jak to sie pisze Oo) Bylo sie po porstu BECWALEM A teraz masz karteczke, i masz latwiej >.< Nie chodzi mi o to zeby modki sie wypowiadaly super mega hiper czesto ale... ;P Po prostu, palic noobow. Co do plagi tematow ktore juz byly mmm Proponuje dawac ostrzezenia? ;o Moze juz dajecie ale i tak moj kumpel nie dostal Oo I w ogole co do "newbe" a "noob" w kazda gre w ktora gralem (WCIII FT) (WoW - beta) MU, Ultima i inynch, na nowych sie mowi nooby nie newbe >.< ~ Ide do budy +=) Zyczcie mi powodzenia! :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
I prosze nie ucz nas jak mamy moderowac bo jak to robic wiemy sami dobrze. Cytuj:
Cytuj:
Nie mow czy dajemy ostrzezenia czy nie bo nie masz pojecia o tym ile i czy dajemy. No chyba ze ci matkus dal wjazd do logow ostrzezen a w to watpie. Faktem jest to ze odkad jest to forum czyli od jakis 4-5miesiecy modkowie dali tyle ostrzezen ze jak wchodze do logow to mam pasek przewijania wielkosci kilku pixelek... Czasem sie jakiemus userowi upiecze jak idzie masowa kasacja idiotycznych postow z jakiegos tematu gdzie jest ich duzooo ale to rzadko, zreszta jak ktos nie dostal ostrzezenia to znaczy ze takbardzo sie nie narazil jeszcze, ale nastepnym razem moze dostac. |
@Vanessa-nie tylko. Ja mam szacunek do modkow. Ale mowie o takich gosciach, co wszystko maja w dupie. Na takich nie ma innych sposobow jak solidne obsobaczenie;P
A poza tym do qrwy nedzy ilu ludzi bedzie sie do mnie zwracalo jak do 5 latka 'Zrozumiesz jak urosniesz' QQQRRRWAAAA...:P @Dr.Unkown-gadal tak, ze mialo to lepszy skutek niz mozolne kasowanie tematow. Skasujesz temato noobowi, zalozy taki sam+dodatkowy temat 'Dlaczego skasowaliscie poprzedni'. A jak BK takiego zgasil, to gostek byl grzeczny^^ |
Narzekać każdy może,jeden lepiej drugi troche gożej.Twoje propozycje bastek są wprowadzone i jest ich stanowczo za mało.
btw.Ile tematów będzie o okryciu Ameryki że jest dużo noobów?Wszechstronny chyba zaczął i powstała lawina |
A ja ostatnimi czasy tyle tematów wykasowałem, tyle dałem upomnień... I już zaczynałem mieć wątpliwości, że jestem taki brutalny, że nie pozwalam się ludziom wypowiadać, że to wszystko zaczyna przypomninać stan wojenny (jk)... A tutaj nagle ktoś mówi, że my się obijamy, że nic nie robimy, że mało banujemy/upomniamy... ech...
No dobra: moje minimum od dziś: 5 postów 5 banów 10 upomnień 5 zamkniętych/skasowanych tematów :D |
@up Ray, mam nadzieje, ze to bedzie oczywiscie dzienna norma a nie miesieczna. ;)
|
No ba! :D
012345 |
Widze ze userzy niektorzy sa za "taK"
A po odpowiedziach modkow widac ze chca ale nie moga Oo >.< Nara~ >.< Wiedzialem ze tak bedzie, lol |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |