Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Ed or Ek (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204672)

Nemiks 23-01-2009 18:27

Ed or Ek

Witam was wszystkich mam taki problem mam ed na 41 lvlu z 42 mlvlem
Nie wiem czemu ale chce mi się grac ek gdy tak patrze na ssy ;p
Ek mam 9 lvl i slabe skille ale to nie wzane pwoiedzcie kim mial bym grac bardzo mi zalezy na dobrym wyborze wiec mi to wytlumaczcie ;p
Bo wiem ze ed bez pacca jest szajski a knightem da sie pograc

Kromka123 23-01-2009 18:39

ed. temat do zamknięcia. :D

Dagus 23-01-2009 18:42

Zależy czego oczekujesz od profesji. Przemyśl, zastanów się jaka profesja Ci to oferuje a później zacznij nią grać.

Nemiks 23-01-2009 18:44

latwo powiedziec wiem ze duzo osob na 100+ lvl mowi ze ek jest nudny a wiem co mzoe zrobic taki ed ;p np na 150+ lvlu hunci demcow i nie jest nudny ...
no ale

robek 23-01-2009 18:56

druidem mozesz wyciagac na 40 lvlu z "malym" waste 100k/h (wascisz 10k~, zalezy od farta) - jak masz 100k to sam widzisz - mozesz wbic 50 lvl w jeden dzien, a najtem... 40k/h na 40 lvl z 75/75 ktore wbijesz w ten czas, gdzie na ed 60+ lvl... a jak kasy na edku nie masz to na luzie robisz 50k/h na 0 wychodzac, a najt ... monotonne 5 miejscowek do 100 lvl + skillowanie

Kromka123 23-01-2009 18:56

powiem ci drugi raz. Graj ed. Ale i tak palla polecam!!!:]

Avidek 23-01-2009 19:20

Skoro chce ci sie grac knightem, to po prostu nim sobie zagraj. Co ci stoi na przeszkodzie? Znudzi ci sie ek, pograsz ed albo zrobisz sorca/palka.

Mosted 23-01-2009 19:22

Ek na 9 lvl?:baby:

TaJemniczy 23-01-2009 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nemiks (Post 2433617)
Ek mam 9 lvl i slabe skille ale to nie wzane pwoiedzcie kim mial bym grac bardzo mi zalezy na dobrym wyborze wiec mi to wytlumaczcie ;p

Częsta zmiana postaci, lub też zastanawianie się nad zmianą udowadnia że masz słaby charakter i silną wole, co za tym idzie nie poradzisz sobie w życiu, co prowadzi nas do wniosku że nie powinieneś grać w tą grę, gdyż nie osiągniesz nic wielkiego, tylko zmarnujesz swój czas;) Naprawdę, nie dziękuj za moją poradę.

Nemiks 24-01-2009 15:22

mam palla 59 lvl i 82/67 skille 15 mlvl co teraz na to ??;p moze zmienicie zdanie

.N3pt3r. 24-01-2009 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nemiks (Post 2433617)

9 lvl elite knight? Lol...
Ed bez pacca....
Ogarnij troche...

Dark_Exhado 24-01-2009 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaJemniczy (Post 2433764)
Częsta zmiana postaci, lub też zastanawianie się nad zmianą udowadnia że masz słaby charakter i silną wole, co za tym idzie nie poradzisz sobie w życiu, co prowadzi nas do wniosku że nie powinieneś grać w tą grę, gdyż nie osiągniesz nic wielkiego, tylko zmarnujesz swój czas;) Naprawdę, nie dziękuj za moją poradę.

Jesteś takim idiotą na jakiego wyglądasz?
W ŻADYNYM TEMACIE NIE WNIOSŁEŚ NIC! KOMPLETNIE NIC!
Zastanawiam sie jak można być takim idiotą ._.

Topic
chcesz zarabiać kase? podcierać sie crystal coinami? skillować - nuda? bić słabsze potworki bez obawy na dead przez kicka?
EK
Chcesz wastować kase? płakać ze nic ci nie spada na huncie? CHCESZ NAJSZYBCIEJ expić? wybierz
ED
o/

bimasterek 24-01-2009 19:40

ED - jeśli ktoś twierdzi że Elder Druid nie ma kasy to jest w błędzie wszędzie potrzebują dobrych ED którzy mogą healować na poważniejszych huntach a za takie healowanie wpada całkiem ładna kaska. Na poziomie 100+ nie trudno jest wyciągnąć ED 300k exp/h czasem mając małe waste albo wychodząc do tego na + wszystko zależy od szczęścia i umiejętności. Mój rekord to wbicie 960k expa w 2h i 6 min zarabiając przy okazji 90k. ^^
EK - postać moim zdaniem dla ludzi leniwych i wygodnych. Knight co prawda może i expi w wielu miejscach z prawie zerowym waste ale jest to nudne i monotonne. Można się nim rozerwać jedynie na huntach w grupie gdy masz okazje potrzymać na sobie najsilniejsze potwory w grze które mają Twoich kompanów na kilka hitów.

TaJemniczy 24-01-2009 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado (Post 2434898)
Jesteś takim idiotą na jakiego wyglądasz?
W ŻADYNYM TEMACIE NIE WNIOSŁEŚ NIC! KOMPLETNIE NIC!
Zastanawiam sie jak można być takim idiotą ._.

Topic
chcesz zarabiać kase? podcierać sie crystal coinami? skillować - nuda? bić słabsze potworki bez obawy na dead przez kicka?
EK
Chcesz wastować kase? płakać ze nic ci nie spada na huncie? CHCESZ NAJSZYBCIEJ expić? wybierz
ED
o/

Oj Dark,Dark, naprawdę ciemna maso. Idiotą?? Może, nie mi to osądzać, ale widzę że znasz mnie dobrze więc nie będę się spierał z tą opinią. Mówisz że w żadnym temacie nie wniosłem nic?? Tutaj mam inne zdanie, widocznie kłania się czytanie z zrozumieniem, do którego w swoim etapie życia nie doszedłeś, no cóż bywa. Bo widzisz ''ciemna maso'', jeżeli autor jest idiotą i zadaje po raz enty temat który przewijał się już multum razy na forum, to zasługuje na krótkie i mądre wypowiedzi, takie staram się dawać, może kiedyś zrozumiesz;)
ps.Nie musisz zastanawiać się jak być takim idiotą, wystarczy że weźmiesz lusterko,tam znajdziesz większego ;)

MuLtI_^of^_HeLL 25-01-2009 10:08

@ Topic
Powiem tak ed jest o 10000000 x lepszy niz ek moim zdaniem to eq jest lepszy od ed w 1 w zarabianiu choc moge sie mylic a w rescie ed wymiata masz tego 41 ed z 42 mlv i dragi to dla ciebie nic możesz w tedy fajnie po expić i tyle a ek to tak fajnie nie jest!! Moim Zdaniem Wybierz Ed:cup:

Ps. Ale wybór postaci to twoja decyzja!! Ja mam czesto tak że gram 1 postacią a zaraz zachciewa mi sie drugą

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26.