![]() |
Palek skille
Witam. Otóż mam pytanie dotyczące skillowania na slimach. Obecnie mam 28 palka ze skillam 60/43 . EQ to : bohy , blue legi , knight armor , rh i mms . Chciałbym poskillować na slimach ale nie wiem czy dam rade z tym shieldem (skill). I moje pytanie jest takie , który musze mieć shield żebym mógł poskillować na slimach na samym foodzie + exura. ?
Z góry dziękuje. :) |
Dasz Rade :)
|
Dasz rade ale przygotuj się że czasem mocniej oberwiesz...
|
Dasz rade bez problemu.
potwierdzenie: własnie skilluje swojego palka 31 lvl, demon shield, blue robe, plate legs, dark helmet, steel boots, scarf, mam skille 62/41. Miłego skillowania:) |
Da rade ale z jakim waste? Jeżeli ja moim 50 Kina skilluje na slimie ze skillami 71/69 i obrywam czasem nawet po 15 no to na skillu 40~ bedzie dostawac okolo 30~ nawet .... Dasz rade ale wez w razie wypadku pare potek
|
Dzięki all za odpowiedzi. Rzeczywiście daje rade bez problemu. Czasem walną dość mocno a czasem przez 30~ hitów wogule nie walną. Więc daje rade bez problemu na samej exurze czasem. Na 1h skilla poszło 20 brown mush~. Thx bye. :>
|
Tak, tylko slime po jakimś czasie "Podskillowuje" sobie i mocniej cię sieka niż na początku :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35. |