![]() |
Payment List
Voronix - niewolnicza praca w haremie Damoona (jako męska dziwka dla gejów)
Belial Assassin - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Lamusini - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Leszczu Dragonbreath Moruthanix Coron - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Panov - lizanie stóp Xefuron - niewolnicza praca w haremie Damoona (jako męska dziwka dla gejów) Achmed Assassin - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Ancalagon Thar - dragon hunt - uklęknięcie w rl przed panem świata (mną) Arcash - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Argon Thar - niewolnicza praca przy budowie depa na fibuli Borrner - niewolnicza praca przy budowie depa na fibuli Borumir Elane - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Byku Natex Dariz - 4 pary softów z Theda Dark Thork - gaz Diamond Patologic - niewolnicza praca przy budowie depa na fibuli Draknos Torin - smarowanie nóg pana świata (moich) Drane Lois - smarowanie nóg pana świata (moich) Elite Evangeliss - smarowanie nóg pana świata (moich) Essi Daven - korki z anglika dla Krylka Fayter - lizanie dupy każdemu z nas Ferath - a kto to? Fonrar - omg, ile tych kukiełek Gidekab De'Omerta - słownik ortograficzny dla Clapka Kayetan - zapasy zioła dla Theda na zime i koki dla mnie (pana świata) Koranov - kukiełka znowu jakaś Leraxis - od 8 do 15 praca fizyczna przy budowie depo na Fibuli Ljubo De'Omerta - codzienne dowartościowywanie Amesa (mówienie mu że jest ładny, mądry, każdy go szanuje itd) Majin Kozak - codzienne dostawy Mustangów Mlodzieniaszek - free pacce Noam Prodigy - układanie disów dla Clapka. żeby wreszcie jakoś to miało ręce i nogi Pallant - tłumaczenie nowym ownerom postaci w IT (typu Krylek, DRW) jak się gra (np co to pz, co sto skull, dlaczego nie hunci sie 140 ek gsów z explo itd) Polo enmo - Karków=codzienne lizanko stóp Lukiego Radena Silva - Karków=codzienne lizanko stóp Lukiego Sai mon - udowadnianie że IT jest cool, że mają dziewczyny i ciągle piją wódkę no i że są cool Samyal - padanie raz na tydzień od nas Shiel Sharin - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Van Hels'ing - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Velanir - pranie mózgu każdemu na Arcanii Veraxiz - pomoc w codziennym dowartościowywaniu Amesa Xedaris - aff kukiełka Zin Alin - pomoc w codziennym dowartościowywaniu Amesa Bellivioon - pomoc w codziennym dowartościowywaniu Amesa Cadia Nierro - kupienie kolejnego charaza podwójna cene ;];];] ;] Dark Druid The Kiler - kukła Elvek Wyna - lizanie stóp Nethowi w rl Faratiz - kukiełka Fosfik - lizanie stóp Nethowi w rl Grymlin - kukła Haalis - noszenie manasów dla Gorala na hunty Houldy - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Kolslog - uklęknięcie w rl przed panem świata (mną) Kulawy Szwagier - uklęknięcie w rl przed panem świata (mną) Leon Geven - uklęknięcie w rl przed panem świata (mną) Lesiu de'Druid - kukiełka Little Katty - kukiełka Lucky Dragonbreath - uklęknięcie w rl przed panem świata (mną) Maly gruby Knight - lizanie mi dupy w rl Modis Thart - najebanie Filushowi w rl (ja nie moge bo nie mam czasu i ogólnie) Nevin Alur - najebanie Filushowi w rl (ja nie moge bo nie mam czasu i ogólnie) Old Shang - pl? Seikeron - szpieg; wolny Stopena - tłumaczenie obsługi ElfBota Tylik Elane - kukiełka Vlarex - lizanie stóp Nethowi w rl Xenhoithar - pierdol się TO NA TYLE! Pozdrawiam! Boil! |
jestem free?
|
Dobry motyw z Clapkiem
|
a ja free tez?:D
|
czemu zawsze mnie podejrzewaja o szpiegowanie, nastepnym razem poprostu zaczne nim byc ;/
|
ty nie gadaj, tylko idz dokonczyc raport dla lukiego bo nowe rolki ci przejda kolo nosa
|
Majin kozak i Modis thart nie sa w ip ;/ jestes niedoinformowany a tak pozatym moge kupic slownik clapkowi zamast budowac depo ? ;/ :(
a no i wlasnie nie mustangi tylko mustaki xddd jezeli o to chodzi |
Cytuj:
Niezapomniany smak "mustaków". teraz dostępne tylko w Gościnie : ( |
Cytuj:
Tak jak twoj nick w wolnym tłumaczeniu oznacza czyrak wiec myśle ze nazwałeś się tak iż masz go na mózgu i dlatego jesteś taki tempy ... |
Przeciez to nie jest prawdziwy boil xd
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |