![]() |
Ghoule
Witam
Jestem palkiem mam skile 53/43 i mam pytanie czy dam rade ghoulom bo nie wiem ;/ i pytanie gdzie jest ich dużo kumpel napisał, że na mount stehnum i jeszcze, że da się obejść cyklopy jakoś, żeby tam dojść proszę o pomoc |
Tak Mount Sternum mnóstwo tego, również Ghost Land. Poza tym wcale nie musisz obchodzić Cyklopów bo dasz im rade spokojnie, jak Cię nie laguje to nawet do Ciebie nie podejdzie.
|
Spokojnie dasz radę. Ja na ghost landzie na ghoulach expiłem już na skillach 45/28. ;)
|
a moglibyście dać screena gdzie iść tam bo nie wiem ;/
|
UP> Jeśli chodzi ci o tego tomba pod MS, to gdzieś był taki temat chyba "Jak dojść do tomba pod Mount sternum" czy jakoś tak.
|
Ghost Land, za DS'ami. Będzie tam też chyba jeden ds i kilka stalkerów, ale jak wiesz gdzie chodzić to można poexpić dobrze.
|
a na ghostland idziesz z carlin w to miejsce:
http://tibia.pl/earth.php?x=32219&y=31767&z=7&q=114.41 idziesz jedyną możliwą drogą, wychodzisz na powierzchnie i idziesz w to miejsce: http://tibia.pl/earth.php?x=32190&y=31781&z=7&q=114.41 na poziomie -1 masz skeletony i cave raty, na -2 ghoule i scorpiony, na -3 ghoule i dsy. Weź łopate (wyjscie z ghost landu może być zasypane) i pare potionkow na wypadek kontaktu z dsem. |
Słyszałem, że dużo jest też na PoHu. Tylko musisz poprosić jakiegoś kumpla, żeby zabił te 3 GSy.
|
na pohu jest ich duzo ale ghoule niebeda same pozatym radze ci expic na cyklopach na dysta ^^ a jak juz na ghoulach to mount sterum, jezeli niebedą wybite to i tak dasz rade solo
|
a z jakimi skilami mogę sobie spokojnie na cyklopach expić?
|
Teoretycznie możesz już, tylko musisz uważać, żeby nie dorwał się do ciebie, trzymaj odpowiedni dystans i miej ze sobą kilka potionów.
|
@szympi
Ja na cyce odrazu na 8 lvlu bylem :D skille mialem 10/15 ok. Odrazu sie podskillowalem xD na cycach dobry exp, expilem tam do 28 lvla (oO) w 1h nabijesz z 10 np. na 16 ;D To nie dżołk :D Teraz robie nastepna postac pallka, jaknabije 8 lvl, to ci powiem czy brac jakies poty, czy tylko speary ;p, ale ja nigdy nie bralem zadnych potow :D A jezeli hcodzi o ghoule, to jest takie miejsce ale bedziesz musial zabic albo pare cyklopow, albo 2 mino archery ;p Potem juz sa tam -1poziom: skeletony, -2: nizej skeleton i ghoule, -3: skeletony i duuzpoo ghouli, -4: Beholdery, crypt shambler,1 mumia, ghoule, -5: Mumie, jeden ghost, crypty, -6: w dzirach (musisz miec pick) dragony Nie boj sie, ze ci zluroja crypty i padniesz, tam nigdy nie widzailem zlurowanego crypta a uwiez mi DLUGO tam expilem :D swoim 10 sorem expilem na -3, a juz na 16lvl expilem na -5 :] Tylko ze... nieraz na -5 luruja po 1,2 dragony :| Jest tam jeszcze quest z dwarfem geo~ i guardami, ale tez na -6 i pick ... To na tyle B):cup::cup: @edit ale błędów nawaliłem srry :confused: jezeli chcesz wiedziec gdzie to, to priv ;P, a jezeli chodzi o cyce, poh... |
dasz arde i to na spokojnie ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32. |