![]() |
Jaki char najlepszy do pk??
Jaki char najlepszy do pk??
|
Sorc z paccem.
|
No vacation z promocja wymiata
|
tak jak up xD
a tak serio wszystko jak jest dobrze użyte |
Po primo wytłumacz mi, jeśli każda profesja jest NAJLEPSZA, to jaka jest najgorsza?
Po secundo. Były tryliardy takich tematów. |
Każda jak umiesz grać
Knajt może spokojnie zmęczyć każdą profesję i wykończyć sorc na combo pal na dystans drut może się pomodlić (prawie jak żart) Jak umiesz grać i knightem zabijesz sorka |
UP.
Ta, z 2x mniejszym lvlem |
up
Jak nie wiesz to nie dotykaj klawiatury - sork ma combo i to jego jedyna broń - knight ma hp i wytrzymałość a sorkowi skończą sie manasy po 3-4 UE lub SD po 3 minutach a HMM to może knighta połaskotać - knight to bot u większości ludzi i nie wiedzą jak nim grać - jak wiesz to inni leżą |
ED ! !
ale na 60 lvlu ;p paralize i bah bah i bah pall r spiry i jakies dodatkowe runy |
Paraliż to największa porażka w tibii
paraliż - 1400 many exura - 20 many i jesteś wyleczony - weź pod uwagę że podczas walki ludzie się leczą co turę up. chyba assasinki? bo r-spear to nic nikomu nie zrobi na dłuższą metę - już knajt ma większe hity bez exori niż pal z rs |
Cytuj:
Btw. byl juz taki temat. |
Cytuj:
No ba, największa. Tylko że full deadów na OB jest dzięki paralizom. Ludzie umawiają się na combo gdy będzie paralized. Btw. Po 3-4 ue się kończą manasy? No tak, jeśli się gra tak jak ty 20 lvlem i się nosi max 2 bp manasów to tak jest. Sdki też się bardzo szybko kończą, jeśli nosi się 3 żeby odstraszyć pk... Co ci taki kina zrobi? z łapy nawet po 200 nie wjedzie, żeby zgranować to trzeba czasu na manasowanie, ma utani hura a mag gran hura więc DUPA. Knighci są dobrzy w obronie, napewno nie w ataku. Knight to ostatnia profesja która nadaje się do pkowania. |
Cytuj:
|
Dla mnie to najlepszy to Sorcerrer Z Paccem. Bo Sd jest przydatne na wojnach.Ale jeśli knight ma siohera to on najlepszy takie moje zdanie.
|
Dla Mnie
Dla mnie to najlepszy to Sorcerrer Z Paccem. Bo Sd jest przydatne na wojnach.Ale jeśli knight ma siohera to on najlepszy takie moje zdanie.
:) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Sorc+Drut |
sork lub druid
|
kocham takie tematy =)
|
Najlepszy char do pk to mój własny.
|