![]() |
Moja postać jest super
Moja postać jest jeszcze słaba ale jakies tam eq ma :
Lexem The druid Profesja:Druid lvl 14 rośnie mlvl 28 rośnie Mój eq to: fire axe Noble armor Crown helmet Dragon shield P-legi Scarf :evul: 8o mam nadzieje ze wy też chcecie cos napisac o swojich postaciach więc piście |
Jakże trafnie dobrany dział w stosunku do treści tematu... Trzeba tak umieć! Modki, przenieść lub wywalić.
|
Po prostu mi sie nie chce nic pisac bo palców szkoda...
|
Podaj jeszcze imie zebym wiedzial gdzie cie znalezc ;]
Bo szczerze mowiac takim eq bym nie pogardzil ;] |
[quote=wierzba16]Moja postać jest jeszcze słaba ale jakies tam eq ma :
Lexem The druid Profesja:Druid lvl 14 rośnie mlvl 28 rośnie Mój eq to: fire axe Noble armor Crown helmet Dragon shield P-legi Scarf :evul: 8o mam nadzieje ze wy też chcecie cos napisac o swojich postaciach więc piście |
LOL masz bardzo slabe eq!!
ja mam 17lvl palka i mam: Crown armor Knight legss Crusader helmet butki :D no i kusza B) |
moja postac
[quote=wierzba16]Moja postać jest jeszcze słaba ale jakies tam eq ma :
Lunara Lexem The druid Profesja:Druid lvl 14 rośnie mlvl 28 rośnie Mój eq to: fire axe Noble armor Crown helmet Dragon shield P-legi Scarf :evul: 8o mam nadzieje ze wy też chcecie cos napisac o swojich postaciach więc piście |
Czy wy też się uśmieliście . Nie nie nie chodzi o eq , ale co ty chcialeś nam uświadomić pisząc ten tekst .Wogóle sam tytuł "moja postać jest super " Jest takie przysłowie "Wyskoczył jak Filip z konopi"No spoko niby minuta śmiechu to trzy minuty życia...... przedłużyłeś mi życie o jakieś 9 minut thx
qrcze na chole...ty piszesz to samo 3 razy . Jeszcze raz to podam bad posts :evul: nie grorzę tylko obiecuję .:p |
lol
Po co piszesz trzy takie same posty??? X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33. |