Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Galerianki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=205017)

SpoconyKrystyna 27-01-2009 23:09

Galerianki

Witam dziś przeczytałem pewien artykuł o galeriankach

Cytuj:

Mają 14-15 lat. Niektóre rzucają szkołę. Po to, by sprzedawać swoje ciało w galerii. Dosłownie. Za seks chcą 40-60 złotych. Albo prezent.Można je spotkać w największych galeriach handlowych w całym kraju. Są także w Białymstoku. Młode dziewczynki chcą zarobić trochę pieniędzy. Oferują seks.

Stawka: od 40 do 60 złotych.
Paweł: przystojny trzydziestolatek, wjeżdża do Alfy na zakupy terenowym autem. Parkuje, wysiada. Zaczepia go nastolatka. - Chcesz spróbować?
- Najpierw nie zrozumiałem, o co chodzi. Ona zobaczyła moje zdziwienie i dodała: ''No chodź, tanio'' - opowiada mężczyzna. - Było jasne, że chodzi o seks. Chciała kilkadziesiąt złotych. Zbaraniałem. Sięgnąłem po portfel, wyciągnąłem 10 złotych. Podałem... i uciekłem.
Ciągle te same buzie
Pamięta, że była to blondynka. Na oko miała z piętnaście lat, ale może była starsza. Sama, dość ładnie ubrana. Był wieczór, około godziny 19.
Ciągle te same buzie
Paweł twierdzi, że jego znajomi opowiadali podobne historie. Wystarczy, że mężczyzna, który przyjedzie na zakupy, stanie przed wejściem do centrum handlowego i pali papierosa. Zaraz pojawiają się przy nim dwie-trzy dziewczyny. Śmieją się głośno, prowokująco, strzelają oczami...
Krzysztof, po 50-tce, dwa razy w tygodniu robi zakupy w Białej. Już kilka razy zaczepiły go dość ostro umalowane nastolatki.
- Na oko mają gdzieś 14-15 lat, po prostu dziewczynki - opowiada. - Podchodzą i pytają: ''Poczęstuje pan papierosem?'' Ewidentnie z podtekstem. No, przecież naiwny nie jestem. I wiecznie widzę tam te same buzie.
Co o tym sądzicie?

Revisin 27-01-2009 23:11

Za takom cene to i ja bym chrupnoł takom czternastke :]

Ivanov Galil 28-01-2009 00:53

to ze kamsz ma w pizde za to ze mnie nie zaprowadzil do tej alfy czy na inne wypizdziejewo

Czarus1 28-01-2009 01:23

Jeśli to prawda, to jestem zszokowany. O czym te dziewczynki myślą? Głupie małolatki...

Vasudanin 28-01-2009 01:51

@up
Czytanie ze zrozumieniem, chcą zarobić.
@
Tutaj nie tylko te dwie dziewczyny to idiotki, jest jeszcze jeden z głównych bohaterów. Zamiast zadzwonić na policję/do straży miejskiej dał 10 złotych i uciekł.
I jeszcze się nasuwa jedno pytanie, który facet o zdrowych zmysłach pójdzie "zaliczyć" taką hot 14-stkę?
@down
Chciałeś być śmieszny? Coś Ci nie wyszło...

Filush 28-01-2009 03:01

Ja mogę iść, fajnie jakby grały w tibie to bym może wyrwał którąś za darmo.

Lasooch 28-01-2009 04:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2439314)
@up
@
Tutaj nie tylko te dwie dziewczyny to idiotki, jest jeszcze jeden z głównych bohaterów. Zamiast zadzwonić na policję/do straży miejskiej dał 10 złotych i uciekł.
I jeszcze się nasuwa jedno pytanie, który facet o zdrowych zmysłach pójdzie "zaliczyć" taką hot 14-stkę?
@down

14-stkę może nie, bo ryzyko odsiadki za pedofilię, ale na taką 16 pewnie niejeden by sobie ostrzył zęby, tym bardziej jak tanio... cóż, życie.

Czarus1 28-01-2009 07:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2439314)
@up
@
@down

Wiem, że chcą zarobić i zrozumiałem tekst, lecz dalej nie wiem o czym one myślą. Jakby nie było innych sposobów zarabiania kasy, poza tym podejrzewam, że pieniążki potrzebne są im na ubranka i perfumy, szczerze wątpie zeby robiły to z braku kasy w domu w/e.

bemo 28-01-2009 08:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Revisin (Post 2439165)
Za takom cene to i ja bym chrupnoł takom czternastke :]

hahahahahahahahahaa8o8o8o:cup:

SpoconyKrystyna 28-01-2009 08:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivanov Galil (Post 2439292)
to ze kamsz ma w pizde za to ze mnie nie zaprowadzil do tej alfy czy na inne wypizdziejewo

Nasze Białostockie galerianki dają tylko dla miejscowych!!

Colmar 28-01-2009 08:33

http://www.youtube.com/watch?v=l92ok_SHxsQ

Film o galeriankach.

Bracia_Zdunscy 28-01-2009 08:38

hahahhaha jestem z warszawy a te galerianki jezdzą w tym filmie do blue city. Niezłe niunie z ich. Szczególnie ta czarnulka co wyrwała goscia w czarnym oplu ... :) Ja pierdziele dziekowa Colmar za ten film jade dzis do blue city na galerianki!! :D Mam prawko troche grosza w portfelu i wezme od starej autko i jade

REZERWUJE GALERIANKI Z BLUE CITY!!!

rumunek99 28-01-2009 08:45

Najlepszy cytat z filmu z samego początku...

Cytuj:

Umówiłam się z Łukaszem od BMW tego stuningowanego widziałaś go bo każdy go widzi bo jest naprawde wyjebany. I co ? Jest dość na swój wiek wygadany gadało nam się na temat i kulturalnie. Ogólnie zajebisty przystojny jest tego nie moge powiedziec że nie.
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH AHA 8o CYTAT 14 latki hahahahaha oglądajcie film niezła beka hahah

Rycerz_ktory_walczy 28-01-2009 08:51

Panowie opanujcie sie. W burdelach są dupy tylko 18+ a w wiekszosci to stare rozjebane rury.... i placisz 100zł za godzine? Tutaj kupisz jakas bluzke, spodnie, albo oddasz telefon i masz jazde kilka godzin... Czy to sie opłaca? Pewnie że sie opłaca sam teraz bede wypatrywał galerianki skoro taka 14-16 lat dziewoja daje za grosze to czemu mam nie skorzystac? Zara obejze filma pewnie niezly sie zapowiada.

W KOŃCU DO GALERII NIE BĘDE JEZDZIC TYLKO NA ZAKUPY!!!!!!! B)

marcza57 28-01-2009 08:56

Ja jestem z okolic Białegostoku. Może mi ktoś z bialostoczan napisac jak dojechac z dworca PKS do tej alfy ? :)

Ivanov Galil 28-01-2009 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpoconyKrystyna (Post 2439380)
Nasze Białostockie galerianki dają tylko dla miejscowych!!

pierdolisz powiedzialbym ze jestem miejscowy i naduzywal "dla" i po problemie ;)

a zreszta chlopak z zachodu ~ ;)

bajsi 28-01-2009 12:32

to taki dzisiejszy odpowiednik tego, co parę lat temu mój nauczyciel nazwał 'szlaufami' xD

a może nie pomyśleliście, że to tajny rządowy projekt i policja wyłapuje pedofili, a?

Gallanonim513 28-01-2009 14:02

Bardzo dobry ten film galerianki, na duzym poziomie, az milo sie oglada;)

Ivanov Galil 28-01-2009 14:59

znalazlem takze troche bardziej doswiadczona galerianke ;)

znajaca sie na marketingu i wierzaca w potege internetu

http://www.fotka.pl/profil/SzukajGdz...5c1f9cd352349e

shatup 28-01-2009 15:11

pomocy

Ej jak sie wychodzi z rocka mam 15 lvl wystarczy taki od którego sie wychodzi i jak pomocy!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21.