![]() |
Galerianki
Witam dziś przeczytałem pewien artykuł o galeriankach
Cytuj:
|
Za takom cene to i ja bym chrupnoł takom czternastke :]
|
to ze kamsz ma w pizde za to ze mnie nie zaprowadzil do tej alfy czy na inne wypizdziejewo
|
Jeśli to prawda, to jestem zszokowany. O czym te dziewczynki myślą? Głupie małolatki...
|
@up
Czytanie ze zrozumieniem, chcą zarobić. @ Tutaj nie tylko te dwie dziewczyny to idiotki, jest jeszcze jeden z głównych bohaterów. Zamiast zadzwonić na policję/do straży miejskiej dał 10 złotych i uciekł. I jeszcze się nasuwa jedno pytanie, który facet o zdrowych zmysłach pójdzie "zaliczyć" taką hot 14-stkę? @down Chciałeś być śmieszny? Coś Ci nie wyszło... |
Ja mogę iść, fajnie jakby grały w tibie to bym może wyrwał którąś za darmo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
hahahhaha jestem z warszawy a te galerianki jezdzą w tym filmie do blue city. Niezłe niunie z ich. Szczególnie ta czarnulka co wyrwała goscia w czarnym oplu ... :) Ja pierdziele dziekowa Colmar za ten film jade dzis do blue city na galerianki!! :D Mam prawko troche grosza w portfelu i wezme od starej autko i jade
REZERWUJE GALERIANKI Z BLUE CITY!!! |
Najlepszy cytat z filmu z samego początku...
Cytuj:
|
Panowie opanujcie sie. W burdelach są dupy tylko 18+ a w wiekszosci to stare rozjebane rury.... i placisz 100zł za godzine? Tutaj kupisz jakas bluzke, spodnie, albo oddasz telefon i masz jazde kilka godzin... Czy to sie opłaca? Pewnie że sie opłaca sam teraz bede wypatrywał galerianki skoro taka 14-16 lat dziewoja daje za grosze to czemu mam nie skorzystac? Zara obejze filma pewnie niezly sie zapowiada.
W KOŃCU DO GALERII NIE BĘDE JEZDZIC TYLKO NA ZAKUPY!!!!!!! B) |
Ja jestem z okolic Białegostoku. Może mi ktoś z bialostoczan napisac jak dojechac z dworca PKS do tej alfy ? :)
|
Cytuj:
a zreszta chlopak z zachodu ~ ;) |
to taki dzisiejszy odpowiednik tego, co parę lat temu mój nauczyciel nazwał 'szlaufami' xD
a może nie pomyśleliście, że to tajny rządowy projekt i policja wyłapuje pedofili, a? |
Bardzo dobry ten film galerianki, na duzym poziomie, az milo sie oglada;)
|
znalazlem takze troche bardziej doswiadczona galerianke ;)
znajaca sie na marketingu i wierzaca w potege internetu http://www.fotka.pl/profil/SzukajGdz...5c1f9cd352349e |
pomocy
Ej jak sie wychodzi z rocka mam 15 lvl wystarczy taki od którego sie wychodzi i jak pomocy!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |