Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   [Astera] Night Family no-pvp Drinking Team (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=205176)

Azatar90 30-01-2009 11:38

Night Family no-pvp Drinking Team

Odrazu na wstapie pisze ze narazie niema gildi zbieram osoby z pacc pozniej sie pomysli o gh

Ludzie sie zmieniają i odchodzą, ale Idea zostaje... Drinking Team znów się odrodziło! Z bronią przy boku, magią w duszy i odwagą w sercach, znów kroczymy po Świecie... Bycie członkiem tego bractwa to Zaszczyt i Honor, a nie łatwo zdobyte prawo... Honor, Lojalność, Uczciwość, Maniery, Braterstwo...!!! FOR THE LAND! FOR THE KING! FOR THE MOUNTAINS!!! NIGHT FAMILY FOREVER!!!

Regulamin
1. Nie kradnij - dotyczy wszelkich prób oszustwa czy wyłudzenia mającego na celu korzyści materialne (w tym np."gra w zaufaj" czy dice - nie zamierzamy dociekać czy jesteś tym ostatnim uczciwym w tej kwestii).

2. Nie żebraj - nie proś nikogo o "free items" albo pieniądze - miej honor i sam zdobądź swoje uzbrojenie etc. w trudzie i znoju jak inni (wyjątek - jeśli miałeś na prawdę katastrofalną sytuację np Hack czy Dead - możesz spytać czy ktoś z Gildii Cię nie poratuje pożyczką lub darowizną, ale nie bądź namolny).

3. Bądź lojalny - pomagaj członkom gildii wedle swoich możliwości i bądź z nimi solidarny (1 za wszystkich, wszyscy za jednego).

4. Szanuj innych i zachowuj się godnie - stosuj się do zwyczajowego kodeksu Tibii (np. Jeśli ktoś expi na tzw. priv expo i zostawił list to mu nie przeszkadzaj i nie wchodź na jego tereny łowieckie. Nie obrzucaj się obelgami z innymi graczami; Nie bądź chamski czy arogancki etc.).

5. Dbaj o kulturę swoich wypowiedzi - tak na kanałach oficjalnych, guild channel, jak i w rozmowach z graczami spoza Gildii.

6. Nie kłam - nawet jeśli nas oszukasz co do różnych faktów w końcu się zorientujemy, że nie jesteś godny zaufania.

7. Szanuj Tibia Rules - lubimy uczciwych graczy.

8. Nie przeszkadzaj - jeśli nie interesują Cię porady innych graczy lub i tak się nigdy do nich nie stosujesz to po prostu nie pytaj, bo marnujesz czyjś czas.

9. Angażuj się - exp, udzielaj się na gc, pomagaj ludziom z Gildii - po prostu bądź aktywny.

Bycie członkiem tej gildii ma być dla Ciebie zaszczytem a nie łatwo zdobytym prawem. Bycie członkiem Night Family to Honor. Cenimy Lojalność, Honor, Dumę, Odwagę i inne cnoty rycerskie. Jeśli masz z nimi problem nie zgłaszaj sie bowiem możemy wykluczyć Cię z gildii bez ostrzeżenia i zrobimy to jeśli nie sprostasz wymogom.

Rekrutację prowadzi:
Night Azatar

Te osoby oceniają członków cały czas i w wypadku stwierdzenia, że ktoś się jednak nie nadaje - USUWAJĄ GO BEZ OSTRZEŻENIA. Rzadko dajemy II szansę, więc na nią nie licz.

Pozdrawiam czekam na zgloszenia :)

Nick nie jest wymagany ale milo by mi bylo jak byscie robili poczatek nicku Night oczywiscie zakladajac ze dopiero robicie postac

krzaku1111111112 31-01-2009 16:35

Jestem chetny
omnie juz wszystko wiesz ??

ale na no-pvp ??
jestes pewny ?

Azatar90 03-02-2009 01:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzaku1111111112 (Post 2445132)
Jestem chetny
omnie juz wszystko wiesz ??

ale na no-pvp ??
jestes pewny ?

TAK
TAK
TAK
Rob postac B)

Angerfist 04-02-2009 10:58

Ja już mam postać 17 knight nick uliczny zebrak ale jestem pr0 evul zlodziejem
wlasnie 2 lootbagi zarypalem

Skullgetter 04-02-2009 22:30

Wlaze

Zglaszam sie,gralem na ots ale tam juz nudno Xd

Chce wejsc,nick "Mumin From Night" profa:knight Kupuje pacc jak wbije skille jakies i lvl i jak pomysl wypadli

Imie : Filip

Miasto : Warszawa/Manchester

Zrobie wszystko co w mojej mocy !!!

Azatar90 05-02-2009 00:43

Rekrutacja trwa do 6 lutego

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10.