![]() |
BANANY 2009 Arcania
Straznicy ladu i spokoju oraz Tworcy gry postanowili przelamac rutyne i zadzialac. Nie baczac na to, ze banuja wyzsze lvl (swoich stalych pacc klientow) odwazyli sie na radykalny krok. Tibia.com nie dziala ale slyszalem ze z INTER polecialo ok 10 osob, w tym Medi, Ata, Plan, Sonya, Dratwik, etc. Jak tam IP i czy Waszym zdaniem bedzie to mialo jakikolwiek wplyw na wygasajaca wojne? macie nowe fakty piszcie (ploteczki tez). pozdrawiam |
Jan 30 2009 -
4959 Accounts Punished for Cheating hehe |
jaka wojna? nawet partyzantki nie ma
|
Nie wiem jak wplynie na kwestie militarne,ale lvle juz nie beda tak szybko rosly ;D
|
Cytuj:
Bo to oszusty dlatego wygrywają wojny !! |
Cytuj:
|
Może zróbmy wojne z Cipsoftem ? Nie kupujmy pacców a daje im pół roku i wyłącza tibie
JC na 100% |
Cytuj:
|
Mam watpliwosci. CIP-y daly bana ponad 10% kont. Wiele z tych kont mialo pacca-a czyli wykupiona !!!!!!!!! za rl pieniadze mozliwosc szerszej "grywalnosci". Umowa zawarta byla pomiedzy wlascicielem konta a wlascicielem gry. Czy zatem obdarowaniem banem (30 dni pomniejszony pacc) nie jest jednoczsnie zlamaniem umowy handlowej zawartej miedzy stronami w rl swecie. Dotyczy to zwlaszcza sytuacji kiedy CIP odmawia uzasadnienia bana, odmawia kwestii zazalenia na jego arbitralna decyzje.
Jeszcze wiecej watpliwosci mam przy apriorii decyzji CIP-a w stosunku do kasowania konta z pacciem. Czy CIP nie jest zobowiazany do udokumentowania zlamania zasad gry a w przeciwnym przypadku (jednostronne wymowienie warunkow umowy) do zwrotu pieniedzy uzyskanych z pacca na danym koncie. |
ponoc bana dostali - tibia.com niedziala wiec trudno o weryfikacje.
medi shady bellish elane sonya shady plan (zagrozony wykasowaniem) sebek ata of arcania (zagrozony wykasowaniem) dratwik cos kolo 10 osob z inter |
Jak informuje CipSoft na swojej stronie Tibia.com:
Cytuj: Dzisiaj ukaraliśmy 4959 tibijskich kont za korzystanie z nieoficjalnego oprogramowania do gry w ciągu kilku ostatnich tygodni. Konta zostały określone poprzez automatyczne narzędzie z pełną dokładnością, więc wszelkie skargi są bezcelowe. Kary są ostatecznie i wszystkie zażalenia będą ignorowane. Nie ujawnimy naszych kryteriów dla tych kar, nie będzie także żadnych dowodów. Tym z was, którzy uważają, że liczba ukaranych kont jest zbyt mała, przypominamy, że będziemy banować tylko, gdy będziemy mieli niepodważalne dowody, iż owy gracz złamał zasady. Wiemy o większej liczbie oszustów, jednak zbieramy dowody, gdyż te, które aktualnie posiadamy, są niewystarczające do ukarania ich w tej chwili. Pozostają oni jednak na naszej liście. |
Cytuj:
Pozatym raz już tak było, że pobanowali a potem odbanowali część. |
Dla ścisłości bany maja :
Medivh Shady Misiek Shady ( nie gral prawie 3 miechy a dostal xD zal ) Plan Edson Bellish elane Zuziek Dratwik Ate of arcania Elder Arsis Mazur shady Sebek~ Capra Shavenis Teletubis pro i chyba jeszcze pare osob |
Cytuj:
|
fakt ate :P
sorki |
Cytuj:
czy ile tam;] ich bylo |
Cytuj:
czy ile tam;] ich bylo |
clapek jak zwykle zablysnal inteligencja...
|
Cytuj:
Poziom twojego bluzgania uwłacza twoim rodzicą , żal mi ich ... ale przynajmniej brata masz fajnego i go lubie (nie dziwie sie ze sie ciebie wstydzi i ci hacka zalatwil) a tak btw. To Witold jestem z tobą masz teraz wolne to wpadaj do krk na leśnego dzbana juz sa w kaufie u nas :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |