![]() |
Knight czy Paladyn
Witam. Mam 47 knighta i 48 Paladyna na świecie Refugia mam pytanie czy lepiej kupic pacca i expic pallem czy kupic dobrego bota mysle o Black Proxy i go bocić.
|
napewno nie kupuj bota , nie dochodź sie do bandy debili co sami nie umieją grac a później na wyboconym 150 knajcie nie ogarniają na hydrach. polecam pacc i grac normalnie
|
Cytuj:
@topic Graj palem!!! Mam palkiem niższy level niż knightem ale palem gram manualnie czasami i się gra o niebo lepiej. Jak coś kup ElfBota |
polecam najta ze spearami :] 2 w 1 ;pp
nie no ;dd tak na serio to wyibierz najta tylko skille musza byc minimum 75/75 i jazda xd |
Eh. Dziecko, bo inaczej nie można tego ująć. Jeżeli masz zamiar botować, to lepiej idź pograć z kolegami w piłkę, albo cokolwiek innego. Palladyn to fajna profesja, ale znając życie i tak po paru tygodniach będziesz grał nim na bocie.
TAK! Palladynem, też się da botować! A nawet MAGIEM! Także graj na 4 MC i zrób wszystkie 4 profesje naraz. To na pewno będzie wielkim wyczynem! Pozdrawiam! BaxCrow! |
Niestety ale już wybrałem profesje...
A więc jest to Paladyn ( Tylko że mam tak kochany internet ze na wejsciu na exp Jeba** Kick !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ja bym ci radził wziąć kina, kupić pacc i iść bocić :D
|
Cytuj:
|
Ludzie... Nie doradzać mu botów bo to kwestia czasu zanim gm sie kapnie że ma bota... i dostanie bana 90zl na pacca idzie się *****X(
|
TE forum naprawdę schodzi na psy....
Proszę o usunięcie tematu i tego pana... Dziękuje Bym zapomniał, kup sobie mózg, może to będzie dobra inwestycja. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09. |