![]() |
Telewizja
Telewizja - co tu dużo mówić - ogólne dyskusje o filmach, serialach które się tam pojawiają.
Jakieś warunki? - 0 sportu - ma on swój dział "Zagłada" na TVN dziś o 22.00 Ktoś to będzie oglądał? Lubi ktoś takie klimaty? "Tajemnica Brokeback mountain" - litości... film o miłości homoseksualnej... |
Polska - Chorwacja : DD
|
Cytuj:
Macie grupę miłośników kina/telewizji. Zaglądałeś tam? |
Od 3 lat nie oglądam telewizji.
Straciłem coś ciekawego? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem czym tu się podniecać , wygraliśmy fartem a z chorwacją dostaniemy w dupe jak bum cyk cyk.
|
Proponuję sport zamieścić tam gdzie jego miejsce, czyli w temacie "Wydarzenia sportowe". -.^
|
Telewizję oglądałem ostatni raz 3 lata temu.
Nie ma to jak mieć kompa dla siebie 24/h. Albo jedziesz do Wrocka do kina i looz. |
Cytuj:
Brudny Harry, Tańczący z Wilkami, Mad Max, to tylko kilka z tytułów, których obecność w TV mnie nieco zaskoczyła. Z drugiej strony, już dwie dekady miało się okazję te klasyki obejrzeć. A w naszych ojczystych stacjach dopiero teraz. ;p |
Cytuj:
|
A tam narzekacie, gdybyscie nie mieli neta to byscie ogladali TV. Ja tam TV ogladam moze kilka h w tygodniu o ile jestem w domu. Jesli nie to tylko czasem justina i jakies mecze, jak dzis. TV sie niezbyt oplaca ogladac, glownie mowa o filmach. Sciagasz film w 5 minut i mozesz sobie zatrzymac kiedy chcesz i nie musisz ogladac tych 20minutowych reklam. W tv jedynie czasem leca fajne programy dokumentalne.
|
Pamięta ktoś jak wychwalano "Superprodukcję"?
Cytuj:
|
Jak by nie patrzeć, to w ogóle nie oglądam TV. Raz na tydzień może jakiś film.
A! i na wieczór anime na Hyperze ; P |
Najwięcej w sumie Cartoon Network, dla Chowdera. : ) Wyspa Totalnej Porażki też ma niezłe akcje, jak na kreskówkę.
@down Radda radda? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze tak z 900 odcinków mody na sukces + powtórki z 5 rodzaji reklam Vizira i ok. 75 odcinków 1 z 10 btw. Poza Ligą Angielską (United <3), komediami polskimi na Canal+ i paroma filmami na HBO i TVP2 to nie oglądam telewizji także ;| |
A ja oglądam: Viva i 4Funtv aby posłuchać jakis ciekawych piosenek i Cartoon Network - Chowder :P
I na Dicovery World oglądam Historia oręża i Broń przyszłości. Czasami na Discovery Brudna robota :D |
@Dr.Unknown
Eh masz szczęście ;/ ja muszę czekać do 3 w nocy, żeby obejrzeć atomówki i laboratorium dextera, więc tylko piątek, sobota i ferie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |