![]() |
250 Ed Ue Style Poi Dl's
Nieczesto widzi sie taki film ;P
orginalny temat z tibia.de http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=144491 lub link do filmu http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=60256 Film nie mój |
on ma hacki
bo hodzi po dziurah |
@Up
Nie widziałeś jakie on kroki dawał? Te fioletowe butki mają sprężyny, a on miał je na sobie. Coś mu loot nie dopisał :p |
Troche za mało DLi dla niego :)
|
calkiem niezle mu szlo, prawie 500k/h ale loot faktycznie do dupy :)
|
na loot do dupy jak nei chcialo mu sie nawet woce ze spectry zabrac, o dragon scale leatherach i demonic essence(!) nie wspominajac... :baby:
|
480k/h. Przez 37 minut wbił 296k expa, a wydał na mfy około 53k, czyli na godzinę traciłby około 85k na mfy. To chyba nie jest sposób expienia na dłuższą mete :p
|
Mial pecha do loota i tyle...
Ale az dziw ze sie marnuje tyle kasy.. Chyba ma jej za duzo ;) |
Cytuj:
O czym ty mowisz. Drufox i spolka okradla ludzi na ostatnim POI na grimerze. Mowiac w skrocie zorganizowali POI, skasowali 16kk od ludzi po czym zostawili ich na quescie i poszli zobie:p a tych co chcieli za nimi uciec zabili, ot cala grimera. Wiec stac go na takie zabawy. Pozdro |
Pecha do loota... hahaha jak on nawet nie otwieral cial... wiec nie mowcie ze mial kiepski loot, bo pewno jakby otwieral to moze by ten dsm sie pokazal ;)
|
Cytuj:
|
No dobra może teraz ma waste nie wiem z 80k? Pójdzie następny raz lootnie 3 dsm , 2 rh i ma już ma to odwaszczone... Po prostu raz miał pecha i tyle.
Ja też hunce DL'e i nawet jak mi nic nie poleci to jestem waste max 1-3k a czasami bez waste (np. poleci woi + kasa i nie mam waste) I tak za 2-3 huntem poleci mi rh/dsm to mi się zwraca za wszystkie hunty + pare następnych ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mnie natomiast ciekawi po co nosi softy? :P
czuje sie tak pewnie ze go nikt nie ubije? o.o |
@up
Pewnie dlatego, ze jak je straci to wejdzie do domku/dp, po czym wyjdzie z nowymi. :P |
up2. Pewnie niema żadnych wrogów, a kumple za 5 min po jego privie już są obok Niego :>
sekundy |
Cytuj:
|
Fajny cam i fajny styl expa taki 250 ed to sobie może pozwolić
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |