![]() |
Do ludzi z Bialegostoku i okolic.
Witam wszystkich uzytkownikow forum.
Otoz zalozylem ten temat po to aby sie dowiedziec na jakim serverze gra najwiecej ludzi z podlasia bialegostoku i okolic interesuja mnei servery pvp. A wiec chcialbym wspomoc ludzi z mojego regiony w ekipach pk wojnach itp. pozdrawiam i licze na szybka odpowiedz. ;) |
Siemka Bia³ostoczanie! za moich czasów gra³em z kumplami na Arcanii by³o nas chyba z 7 ? A ³±cznie gra³o oko³o 15 osób z Bia³egostoku.
Osiedle Bia³ostoczek B) |
Ja osiedle sienkiewicza ale w huk ludzi z bialostoczku znam ;)
|
Skoro jestes z Sienkiewicza to powinienes wiedziec ze jeszcze rok temu gralo tam 10 osob od nas... teraz graja tylko 2 ;P ja i Sunze
|
Moze jakis pk team bysmy stworzyli wspolnie?
Na jakims servie? |
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=0dqsF...e=channel_page jeden z filmów ale na youtube jest ich troche wiêcej :p |
my gramy na Morganie. a konkretnie jestesmy z Bielska Podlaskiego. aktualnie jest wojna swe ^ pl , i definitywnie wygrywaja swe ;/ robcie 45 i mozemy sie pobawic w male pk :) nas jest 4 ktorzy zawsze graj±, czasem 7 ale roznie bywa z tym. choc ostatnio tez nie gralismy ze wzgledu na studia...
|
To jak bylby ktos chetny na zrobienie ekipki na jakims servie?
|
no ja gram z kumplami (dwoma) na liberze...co wy na to?? a i jestesmy z Dziesiecin :D
|
Cytuj:
|
to co bedziesz grac :> ? ja mam nick Frejken
|
Po wyjsciu z rooka i tak wszystkie itemki sa usuniete neistety itemy po wyjsciu z rooka nei istnieja poprostu nei znajdziesz ich w dp.
|
Cytuj:
@up Ja ju¿ w Tibiê nie gram i nie chcê do niej wracaæ. Tibia to "zuo" ;) A po za tym mój ¶wiat to Arcania i nawet jak bym mia³ ponownie zacz±æ graæ w Tibiê to tylko gra³ bym tam. Do Tibii powrotu nie szykuje, dla mnie to strata czasu :p jestem ju¿ chyba za stary na to :) Zajmuje siê czym¶ innym co dalej ³±czy w jaki¶ sposób mnie z t± gr±. I w³a¶nie zawsze gdy mam jakie¶ itemki na jakim¶ ¶wiecie gdzie nie mam chara to zak³adam postaæ na rooku i wysy³am na ni± przedmioty i zawsze siê one tam znajduj± :) |
Cytuj:
|
@up to krasnoludki z dp mi nei wyniosly chyba ze zle nick wpisalem i parecl poszedl do kogo innego wtedy gy bylem ejszcze na rooku
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25. |