![]() |
ScreenShoty z RL Tibii, na dodatek nie pomniejszone. Fabuły nie oceniam, bo nawet nie miałem ochoty czytać, jak zobaczyłem Screeny.
|
WON Z TYM DO NIEDOKOŃCZONYCH FAKE'ÓW!
BŁAGAM CIĘ, MIKES1, ANI NIKT INNY NIECH SIĘ TU NIE WYPOWIADA ;< TEMAT ZREPOROTOWANY! NIECH SIĘ NAUCZY, OD CZEGO SĄ PRZYKLEJONE TEMATY! NAWET JEŚLI MODY NIE ZAGLĄDAJUĄ DO TEGO DZIAŁU, TO MY MOŻEMY MU UŚWIADOMIĆ, ŻE SĄ ZASADY! Kurna, gadam jak jakiś pr0 przywódca :< |
Ktory to juz twoj fake? Jest temat niedokonczone fakei i nasze pierwsze fakei. Tobie przydalby sie raczej ten drugi. Niewiem czy raport cos da, bo fake raczej nie lamie regulaminu, ale moglbys sie troche opanowac i ograniczyc sie z robieniem fakeow? Zrob jeden pozadny fake, a nie rozdrabniasz sie na kilka shitow...
|
Nie znam się zabardzo na fake,ale oglądając inne to coś to ... ? Nie wiem! Za dużo ''Jetix'a'' Pokemony! Lol,jest taka choroba ''Pokemonia'' Moja ocena to : 2/10... I jeszcze te sceny w z real tibi? Lol przecież to fake?.
|
Fabuła...N|C
Popatrzcie na drogę... Dalej nie wymieniam... |
zabijcie mnie ! proszę was zabijcie. zapłacę osobie która weźmie siekierę i mnie zabije ! bo jak na to patrze to sie żyć odechciewa.
|
Żeś zaszpanował -.-. Po 1 obrazki nie pomniejszone po 2 za dużo "pOkEmOnS" Po kolejne krótkie, po 4 jest przyklejony temat powodzenia w dalszej karierze ;)
|
Brak mi słów...
Nie rób fake o pokemonach. Poćwicz i pomyśl. |
Brak mi słów, troche śmieszne ;p ,
ale fejk do dupy. |
Jednym słowem Fail -.- Chłopie opanuj się ! Ile ty masz lat, aby takie coś robić -.- Poczytaj poradniki, pooglądaj Fake innych użytkowników ! A nie robisz takie gówno o losie do wody z Tobą chłopie !
|
Ty IDIOTO!
Nidoking nie jest pokemonem wodnym! CO DO MA BYĆ?! Kpisz sobie z nas?! Wynoś się idioto oglądać dragonballa! Nie zasługujesz by być pokemonem! |
Nie zasługujesz być pokemonem !!! Paint R0X , btw. dam ci 2/10 wiesz czemu ? bo dałeś pokemony !11111
|
sorry juz nie zrobie fake o pokemon :( :(
|
@up
Jakby to kogoś martwiło... Closed plx(?) |
Słabe, nie lubię pokemonów. 3/10
|
@Pisay_666
Zdolny jesteś. ;P |
@Pisay:
Odważny jesteś ;o Tak wiem, zmieniłem się, blablabla, mam skorpiona ( żeby nikt się nie pluł że o chorobach się nie żartuje ), cze. @topic: Rotfl, n/c... |
hahaha
hahahhahahaha co to jest ja lepsze robiłem jak miałem 5 lat
`````````_____ `````````/\````\ ````````/mm\````\ ```````/mmmm\````\ ``````/mmmmmm\````\ `````/mmm/\mmm\````\ ````/mmm/__\mmm\````\ ```/mmmm\```\mmm\````\ ``/mmmmmm\```\mmm\````\ `/mmm/\mmm\```\mmm\````\ /mmm/``\mmm\```\mmm\____\ \mm/````\mmm\```\mm/````/ `\/____/`\mmm\```\/____/ ``````````\mmm\````\ ```````````\mmm\____\ ````````````\mm/````/ `````````````\/____/ ``````````_____ `````````/\````\ ````````/mm\____\ ```````/mmm/````/ ``````/mmm/````/ `````/mmm/````/ ````/mmm/````/ ```/mmm/````/ ``/mmm/````/``````_____ `/mmm/____/``````/\````\ |mmm|````/``````/mm\____\ |mmm|____\`````/mmm/````/ `\mmm\````\```/mmm/````/ ``\mmm\````\`/mmm/````/ ```\mmm\````/mmm/````/ ````\mmm\__/mmm/````/ `````\mmmmmmmm/````/ ``````\mmmmmm/````/ ```````\mmmm/````/ ````````\mm/____/ `````````~~ ``````````_____ `````````/\````\ ````````/mm\````\ ```````/mmmm\````\ ``````/mmmmmm\````\ `````/mmm/\mmm\````\ ````/mmm/``\mmm\````\ ```/mmm/````\mmm\````\ ``/mmm/````/`\mmm\````\ `/mmm/````/```\mmm\````\ /mmm/____/`````\mmm\____\ \mmm\````\``````\mm/````/ `\mmm\````\``````\/____/ ``\mmm\````\ ```\mmm\````\ ````\mmm\````\ `````\mmm\````\ ``````\mmm\````\ ```````\mmm\____\ ````````\mm/````/ `````````\/____/ ``````````_____ `````````/\````\ ````````/mm\____\ ```````/mmm/````/ ``````/mmm/````/ `````/mmm/````/ ````/mmm/____/ ```/mmmm\````\ ``/mmmmmm\____\________ `/mmm/\mmmmmmmmmmm\````\ /mmm/``|mmmmmmmmmmm\____\ \mm/```|mm|~~~|~~~~~ `\/____|mm|```| ```````|mm|```| ```````|mm|```| ```````|mm|```| ```````|mm|```| ```````|mm|```| ```````\mm|```| ````````\m|```| `````````\|___| . . . . . ``````_____ `````|\````\ `````|m\____\ `````|mm|```| `````|mm|```| `````|mm|```| `````|mm|```| `````|mm|```| `````|mm|___|______ `````/mmmmmmmm\````\ ````/mmmmmmmmmm\____\ ```/mmm/~~~~/~~ ``/mmm/````/ `/mmm/````/ /mmm/````/ \mm/````/ `\/____/ `````````_______ ````````/mm\````\ ```````/mmmm\````\ ``````/mmmmmm\````\ `````/mmmmmmmm\````\ ````/mmm/~~\mmm\````\ ```/mmm/````\mmm\````\ ``/mmm/````/`\mmm\````\ `/mmm/____/```\mmm\____\ |mmm|````|`````|mmm|````| |mmm|____|`````|mmm|````| `\mmm\````\```/mmm/````/ ``\mmm\````\`/mmm/````/ ```\mmm\````/mmm/````/ ````\mmm\__/mmm/````/ `````\mmmmmmmm/````/ ``````\mmmmmm/````/ ```````\mmmm/````/ ````````\mm/____/ `````````~~ ``````````_____ `````````/\````\ ````````/mm\____\ ```````/mmm/````/ ``````/mmm/````/ `````/mmm/````/ ````/mmm/````/ ```/mmm/````/ ``/mmm/````/``````_____ `/mmm/____/``````/\````\ |mmm|````/``````/mm\____\ |mmm|____\`````/mmm/````/ `\mmm\````\```/mmm/````/ ``\mmm\````\`/mmm/````/ ```\mmm\````/mmm/````/ ````\mmm\__/mmm/````/ `````\mmmmmmmm/````/ ``````\mmmmmm/````/ ```````\mmmm/````/ ````````\mm/____/ `````````~~ |
@Fuckwits
Teraz wszyscy będą szpanować, że potrafią to zrobić? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |