Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Prawdziwa Bitwa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=205567)

bajsi 02-02-2009 21:29

Prawdziwa Bitwa

Chciałbym pogratulować chłopakom z ipe dobrego wyniku ostatniego battle. Dzięki CIPSoftowi mogliśmy się wreszcie przekonać o 'doświadczeniu' gildii rządzącej tym serwerem. Jak widać, jeśli nie ma już bota, który za was walczy, jesteście niczym kupa na bucie, tylko śmierdzi i wkurza. Wiem, że zaraz mnie zjedziecie, że to tylko dlatego, iż wczoraj deszcz padał w zimbabwe i plony w mongoli wyniosły tylko 87%. hejka ded

Eti 02-02-2009 21:40

hmm boty były u inter tylko u niewszystkich :d czesc wybiera wygrac wojne i dostac delate a czesc przegrac bo grac nie umie ale zachowac chary :D

ALe walka była jak na ots ... tylko bot daje

Notopeczek 02-02-2009 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 2448636)
hmm boty były u inter tylko u niewszystkich :d czesc wybiera wygrac wojne i dostac delate a czesc przegrac bo grac nie umie ale zachowac chary :D

ALe walka była jak na ots ... tylko bot daje

zmien kurde ten coment na dole wreszcie !!

Faytah 02-02-2009 22:50

haha jak felix mi zadzwonil i mowil ze 20-1 to mowie "ty pajacu dzisiaj nie ma prima aprilis" a tu pw3nd ide obakac camy bo jestem ciekaw jak to wygladalo gdy obie gildie byly bez botow,chociaz sam wynik mowi za siebie

Lafa_elo 02-02-2009 23:36

zamiast sie pucowac na forum pokazcie ze potraficie utrzymac forme ;>

Inferno3031 03-02-2009 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bajsi (Post 2448616)
Chciałbym pogratulować chłopakom z ipe dobrego wyniku ostatniego battle. Dzięki CIPSoftowi mogliśmy się wreszcie przekonać o 'doświadczeniu' gildii rządzącej tym serwerem. Jak widać, jeśli nie ma już bota, który za was walczy, jesteście niczym kupa na bucie, tylko śmierdzi i wkurza. Wiem, że zaraz mnie zjedziecie, że to tylko dlatego, iż wczoraj deszcz padał w zimbabwe i plony w mongoli wyniosły tylko 87%. hejka ded

Ta bo ip wcale na bocie nie jedzie... na wypadek gdybyś nie zauważył sporo charów z IT zostało zbanowanych. Kolejny napinacz...

Faytah 03-02-2009 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inferno3031 (Post 2448909)
Ta bo ip wcale na bocie nie jedzie... na wypadek gdybyś nie zauważył sporo charów z IT zostało zbanowanych. Kolejny napinacz...

W sumie zgodzilbym sie z caloscia posta gdyby nie to ze napinacz,bo nim nie jest.Poprostu prawda widziana jego oczami nazbyt obrazowo,ale jezeli spojrzysz na liczbe ludzi w it,to zauwazysz ze to zaledwie ulamek tego co tam jest,nie liczac supporterow. To pierwsza taka bitwa od dluzszego czasu i nie powinnismy po niej wyciagac daleko idacych wnioskow,nie mniej jednak sadze ze tera nabierzemy wiatru w zagle bo po fali zwatpienia taki sukces wiele moze dac.

Partyzant_Felix 03-02-2009 07:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inferno3031 (Post 2448909)

przed upem mielismy bota to fakt. a teraz bylo mówione ze dla bezpieczeństwa jeszcze nie włączać. miały 2 osoby, z tego co mówili oni od nich i tak sporo osob. jak w kaliszu byłeś i gowno wiesz to sie ziomek nie odzywaj. (Sory bob za kalisz.btw w środę prawdopodobnie jedzie do ciebie cien i sniacy)

Koszyk 03-02-2009 07:08

@Fayter
Oj... napędzasz młyn... napędzasz...

Partyzant_Felix 03-02-2009 07:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2448974)
@Fayter
Oj... napędzasz młyn... napędzasz...

mowisz tak bo jest czarny, rasisto?! witam i pozdrawiam, teraz ziomek, a na ob sd biles we mnie :/

bemo 03-02-2009 08:06

nie no jak bil to jest nie do zniesienia, to hanba!

Faytah 03-02-2009 14:37

ok Karmelek sie buntuje to sie juz nie napinam :<

spoil
Ukryty tekst:
Karmelek=Koshykosuaf

Xevo123 03-02-2009 16:12

Weźcie dajcie camy :D

bajsi 03-02-2009 17:42

Dobra Ide Sie Ponapinac Troche Huyyyyyyyy Yayayayyy Y Yfhdsfhjds Bo Ja To Taki Dobry Jestem I Napne Miesnie Ostro Jee Krekrkek

Notopeczek 03-02-2009 18:32

zamiast sie bic byscie skulle pozbierali !!!!

Dragostino 03-02-2009 19:17

Moze i przegrali , moze i stracili lvl . Ale to co wczoraj stracili to jest kropla w morzu tego co zyskali przez ten czas gdy expili/kase zarabiali. Wiec pomysl o tym ze przez IP zostala wygrana kolejna akcja 20-1 czy iles tam. IP z tego powodu cieszy sie ale IT sobie z tego nic nierobi skoro duzo wiecej w tym czasie wyexpili , a IP po wygranej akcji zamiast expic to siedza w pz'cie (niemówie tutaj o jakis marnych 10-20k expa wbite w 1 dzien ).
Wiec to tak naprawde IP jest bardziej stratne mimo wygraniu tak duza iloscia fragow.

AtticusDoubleCross 03-02-2009 19:18

Co do elf bota mielsimy go na tym pseudo openie my (Inter) i wy (IP). Przegraliśmy bo była to tylko nasza wina bo pośpiech i łaszenie się na solo fragi sprawiły że sami podzieliliśmy się na dwa teamy i poprostu popadaliśmy jak szmaty i taka jest prawda.

Co do elf bota będziemy dalej go uzywać bo od niego banów nie ma ;] jesteśmy pewni tego na 10000% Więc do zobaczenia na kolejnym battle tym razem postaramy rozegrać to po naszej myśli. Posty z waszej strony typu "bez elf bota to jesteście lamy" są bez sensu bo dobrze wiecie, że obie strony mialy go na każdym starciu.

Robson235 03-02-2009 19:31

muszę przyznać że dużo h leveli dostało bana a to mnei już szokło, nieźle im idzie:]

Partyzant_Felix 03-02-2009 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragostino (Post 2449633)
Moze i przegrali , moze i stracili lvl . Ale to co wczoraj stracili to jest kropla w morzu tego co zyskali przez ten czas gdy expili/kase zarabiali. Wiec pomysl o tym ze przez IP zostala wygrana kolejna akcja 20-1 czy iles tam. IP z tego powodu cieszy sie ale IT sobie z tego nic nierobi skoro duzo wiecej w tym czasie wyexpili , a IP po wygranej akcji zamiast expic to siedza w pz'cie (niemówie tutaj o jakis marnych 10-20k expa wbite w 1 dzien ).
Wiec to tak naprawde IP jest bardziej stratne mimo wygraniu tak duza iloscia fragow.

O, RLY? czesc ziomy znaki~

wywiady 03-02-2009 19:46

dobra, wszystko fajne ale dajcie filmik

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06.