![]() |
Prawdziwa Bitwa
Chciałbym pogratulować chłopakom z ipe dobrego wyniku ostatniego battle. Dzięki CIPSoftowi mogliśmy się wreszcie przekonać o 'doświadczeniu' gildii rządzącej tym serwerem. Jak widać, jeśli nie ma już bota, który za was walczy, jesteście niczym kupa na bucie, tylko śmierdzi i wkurza. Wiem, że zaraz mnie zjedziecie, że to tylko dlatego, iż wczoraj deszcz padał w zimbabwe i plony w mongoli wyniosły tylko 87%. hejka ded
|
hmm boty były u inter tylko u niewszystkich :d czesc wybiera wygrac wojne i dostac delate a czesc przegrac bo grac nie umie ale zachowac chary :D
ALe walka była jak na ots ... tylko bot daje |
Cytuj:
|
haha jak felix mi zadzwonil i mowil ze 20-1 to mowie "ty pajacu dzisiaj nie ma prima aprilis" a tu pw3nd ide obakac camy bo jestem ciekaw jak to wygladalo gdy obie gildie byly bez botow,chociaz sam wynik mowi za siebie
|
zamiast sie pucowac na forum pokazcie ze potraficie utrzymac forme ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Fayter
Oj... napędzasz młyn... napędzasz... |
Cytuj:
|
nie no jak bil to jest nie do zniesienia, to hanba!
|
ok Karmelek sie buntuje to sie juz nie napinam :<
spoil Ukryty tekst:
|
Weźcie dajcie camy :D
|
Dobra Ide Sie Ponapinac Troche Huyyyyyyyy Yayayayyy Y Yfhdsfhjds Bo Ja To Taki Dobry Jestem I Napne Miesnie Ostro Jee Krekrkek
|
zamiast sie bic byscie skulle pozbierali !!!!
|
Moze i przegrali , moze i stracili lvl . Ale to co wczoraj stracili to jest kropla w morzu tego co zyskali przez ten czas gdy expili/kase zarabiali. Wiec pomysl o tym ze przez IP zostala wygrana kolejna akcja 20-1 czy iles tam. IP z tego powodu cieszy sie ale IT sobie z tego nic nierobi skoro duzo wiecej w tym czasie wyexpili , a IP po wygranej akcji zamiast expic to siedza w pz'cie (niemówie tutaj o jakis marnych 10-20k expa wbite w 1 dzien ).
Wiec to tak naprawde IP jest bardziej stratne mimo wygraniu tak duza iloscia fragow. |
Co do elf bota mielsimy go na tym pseudo openie my (Inter) i wy (IP). Przegraliśmy bo była to tylko nasza wina bo pośpiech i łaszenie się na solo fragi sprawiły że sami podzieliliśmy się na dwa teamy i poprostu popadaliśmy jak szmaty i taka jest prawda.
Co do elf bota będziemy dalej go uzywać bo od niego banów nie ma ;] jesteśmy pewni tego na 10000% Więc do zobaczenia na kolejnym battle tym razem postaramy rozegrać to po naszej myśli. Posty z waszej strony typu "bez elf bota to jesteście lamy" są bez sensu bo dobrze wiecie, że obie strony mialy go na każdym starciu. |
muszę przyznać że dużo h leveli dostało bana a to mnei już szokło, nieźle im idzie:]
|
Cytuj:
|
dobra, wszystko fajne ale dajcie filmik
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06. |