![]() |
149ek hacked
|
Ładne skille nawet.
|
nawet nawet widzę ze grucha szaleje z tymi hackami
co do filmu to myślałem ze będzie więcej miał itemow/kasy w razie podmiany link \/ Cytuj:
|
czemu ten haker nie sprawdza domkow? Chyba, ze poza filmem.
|
Nic specjalnego :)
|
Cytuj:
|
Jak to po co, zeby miec jeszcze wiekszy ;)
|
Cytuj:
|
hHAHAHA rudy hacked!!!
noi dobrze mu tak tak mi zydzil jeb**ego k-seta na poczatek xd @up kasy nie mial w chatce ani nigdzie bo kupil pacc za 700k :) |
ciekawe ze sie podzial jego aol :O
|
@up
Właśnie też się zastanawiałem, btw. Jakie ten gruchack ma sposoby że hakuje takie lvle to ja niewiem... |
Wystarczy, że zna kogoś ip i już ma pole do popisu. : )
Chłop nabił już sobie całkiem dużo kaski i widać ciągle mu mało. ;} |
Cytuj:
Nawet nie wiem czy mial w tej chwili blessy ale myśle ze nie xd |
mozecie mi kur** powiedzieć po co przenosic tematy z tibia.de na tibia.pl? powiedz mi rob~~!!
kazdy umie sciagnac film z tibia.de wrzucic na inny uploader i podpisac sie pod nim. a propos domków, te chary ktore hackuje nie mają domków, a jak mają to je sprawdza |
Cytuj:
83.26.228.162 i teraz mnie hacknij! <3 jego ip moze sobie wsadzic w "kieszeń" moze mu sie tylko przydac do zpingowania, do niczego innego |
nie może go haknac po samym ip chyba ze jest podłączony z nim siecią sąsiedzką itp to wtedy jest szansa
|
Cytuj:
gdzie jest napisane ze JA sie podpisalem? slucham? fail |
Cytuj:
|
i co jara Cie to frajerze ? ze ojebałeś jakiegos klijęta ? zero , nawet splunąć w Twoją stronie bym nie chciał :]
|
Cytuj:
@kilka up a skad to niby wziales? haha ktos to musial zrehostowac zebys to dostal bo tam daje to oryginalny autor filmu :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |