![]() |
Jaką grę mam wybrać....
Myślę że żeby zapowiedz powstawaniu nowych tematów założyć 1 nowy.
Oto przykład jeśli chcemy kupić: Budżet jakim dysponujemy : Budżet którym dysponujemy na kupno gry Rodzaj : Wpisujemy rodzaj gry Sklep do którego możemy kupić gre : Wpisujemy sklep który nam pasuje Ograniczenie wiekowe : wpisujemy 10+,12+,14+,16+,18+ zależy na jakie nam rodzice pozwolą Fabuła :Wymagana przez nas fabuła Nasze dodatkowe wymagania: Jeśli chcemy pobrać : Net jakim dysponujemy: Wpisujemy szybkość neta jakim dysponujemy Rodzaj : JW. Ograniczenie wiekowe : JW. Fabuła : JW. Nasze dodatkowe wymagania: JW. Regulamin: Jeśli osoba zadająca pytanie nie chce ss'ów NIE dajemy! Jeśli osoba prosi o ss'y dajemy min.=3 max.=6 zNazwa gry:by nie spowalniać forum! Jeśli gra ma ograniczenie wiekowe 18+ dajemy w hide oraz ostrzeżenie! Nie spamujemy! Nie dajemy do podań oraz odpowiedzi Tibii! To na razie koniec ale jak temat się przyjmie to dam edycje.:) Żeby nie pisać doubla : Budżet jakim dysponujemy : 55 Zł Rodzaj : RPG Sklep do którego możemy kupić gre : Media Markt,Electro World Ograniczenie wiekowe : 12+,14+,16+ Fabuła :Fabuła podobna do WoWa czyli zabijamy i ogólnie bijemy lvl. Nasze dodatkowe wymagania: Gra bez abonamentu,żeby się nie znudziła po 12-16 lvlu. B) |
Tu też napisze
Sry że zrobiłem inny temat ale niewidziałem tego Net jakim dysponujemy:512kb/s (pisze 100mb/s) dobra wałić ethernet. Mam jeszcze w pakiecie Wi-Fi i usb ale usb do modemu nie sięga. Coś mi się zdaje że usb najlepszy ale nie sięga do modemu Rodzaj : MMORPG Ograniczenie wiekowe : +12,+14 Fabuła : Dużo questów, dużo potworów,itemków oraz aby było mało noobków Nasze dodatkowe wymagania: Darmowa (gra i konto) i aby sie nie nudziła po 15 lvl tak jak MU Online i Silkroad |
polecam ci Knight of Doom ale w tym netem będzie ci lagować jak nie wiem co lepiej pograj np. w Guild Wars [do pobrania] albo w Darkona [też do pobrania]
|
Cytuj:
Kabel ethernet haha UP. Guild wars do pobrania?...... takiś znawca gier, a nie wiesz, że żeby grać w GW pobrane, trzeba mieć konto które jest płatne..... |
napisał ze gra ma być darmowa a nie konto geniuszu -.-
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |